Hvordan Lære å Spille Hockey

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Spille Hockey
Hvordan Lære å Spille Hockey

Video: Hvordan Lære å Spille Hockey

Video: Hvordan Lære å Spille Hockey
Video: Hvordan spille bandy med Arne 2024, April
Anonim

Hockey er et av de mest populære lagsportsspillene i verden. Og i de nordlige landene er det bare nr. 1. Og som andre har den sine egne egenskaper.

Hvordan lære å spille hockey
Hvordan lære å spille hockey

Det er nødvendig

skøyter, hockey-pinne, hjelm, leggbeskyttere

Bruksanvisning

Trinn 1

Utstyr.

Alt avhenger selvfølgelig av hvor profesjonelt du vil mestre dette spillet. Men pucken og pinnene vil uansett være nesten like i vekt, så spørsmålet om beskyttelse er veldig viktig her.

Om det er verdt å kjøpe et komplett sett med hockey rustning er opp til deg, men hjelmen er heller et must.

Hjelmer kommer med en maske med beskyttende glass, eller de har verken den ene eller den andre, og dekker bare hodet, men ikke ansiktet. Slå ut tenner, blåmerker og svarte øyne er vanlig i dette spillet. Så en hjelm med maske er å foretrekke.

Selvfølgelig må du kjøpe hockeyskøyter. Ikke løpende og ikke krøllete - ikke forvirre, de skiller seg ikke bare i navn! Vær oppmerksom på størrelsen - dette er en spesiell sko. Du må bruke sokker under dem, så ikke pass på størrelsen rygg mot rygg.

Stokken skal velges i henhold til høyden - opp til haken, eller i ekstreme tilfeller så av overflødig del senere hjemme.

Hvordan lære å spille hockey
Hvordan lære å spille hockey

Steg 2

Kjøpt, kledd, forberedt.

Vi går ut på isen. Å vite hvordan du skal ri er et stort pluss. Nei - du må forstå alt fra bunnen av. Først uten klubb. Bare å prøve å føle isen, få tillit. Vi trener de grunnleggende bevegelsene: akselerasjon, bremsing, sving. Hvis du har erfaring med rulleskøyter, så hjelper han deg.

For første gang bør du ikke overbelaste, ellers vil beina gjøre vondt senere. Det vil passere over tid.

Trinn 3

Jobber med en pukk.

Lær å holde klubben riktig, velg en hånd som skal utføre de grunnleggende arbeidsbevegelsene når du kontrollerer og kaster pucken, tenk på det mest praktiske grepet for deg: om venstre hånd vil være på toppen eller høyre hånd.

Øv på å løpe med pucken på kroken, føre og skifte.

Det er to typer kast: håndledd og sving (eller fra den komfortable siden). Egentlig allerede fra navnene er det klart hvordan de produseres.

Trinn 4

Til slutt kan vi huske på kraftteknikker - uten dem i seriøs hockey på høyt nivå, ingen steder. Videre er det viktig både å kunne bruke dem og å unnvike dem kompetent. Men for et enkelt spill med venner er unødvendige skader unødvendige, så en enkel skulder-til-skulder-bryting og små rykk kan være det beste, trygge alternativet.

Anbefalt: