Hvorfor Du Bør Gjøre Yoga

Hvorfor Du Bør Gjøre Yoga
Hvorfor Du Bør Gjøre Yoga

Video: Hvorfor Du Bør Gjøre Yoga

Video: Hvorfor Du Bør Gjøre Yoga
Video: Hvorfor terapeuter, coacher og yoga instruktører bør lage online kurs 2024, April
Anonim

En stillesittende livsstil og miljøproblemer får stadig flere til å følge nøye med på helsen sin, og Internett gjør det mulig å tegne en ubegrenset mengde informasjon om alle moderne trender. Så den eldgamle orientalske yoga-kunsten, som kom til oss fra India, blir stadig mer populær.

Hvorfor du bør gjøre yoga
Hvorfor du bør gjøre yoga

Yoga er ikke bare et sett med øvelser som tar sikte på å forbedre strekk og holde kroppen i god form. Dette er et av systemene i indisk filosofi, en livsstil rettet mot selvkunnskap og oppnåelse av opplysning.

Hvis du bare behandler yoga som et sett med øvelser og holdninger (i yoga kalles de asanas), blir det bare gymnastikk, som vil tillate deg å forbedre helsen og formen, samt forbedre arbeidet med indre organer. Etter de første to til tre månedene av vanlig praksis vil du legge merke til betydelige endringer til det bedre.

Regelmessig yoga-praksis kan hjelpe deg med å takle ikke bare de fleste kroniske sykdommer, men også fylle deg med vitalitet, og det vil være mye lettere for deg å takle stress.

Det som er bra med yoga er at du ikke trenger spesialutstyr for å øve. Litt ledig plass og en gymnastikkmatte er nok. Derfor kan alle øve på yoga.

Imidlertid er den optimale tilstanden for yogatrening stillhet. Det vil tillate deg å fokusere på dine følelser og konsentrere deg så mye som mulig.

Ikke prøv å ta vanskelige asanas med en gang. Start litt om gangen. Ingen rive. Hvis du opplever ubehag, er det bedre å gjøre øvelsen ikke helt. Etter hvert vil kroppen slå seg ned, og du vil lykkes. Gå gradvis videre til mer komplekse. La oss minne deg om at du ikke bør oppleve noe ubehag. Alle asanas skal være tosidige. Hvis stillingen er asymmetrisk, må du først gjøre den på den ene siden og deretter på den andre.

Riktig pust er veldig viktig for yogatrening: pust inn, hold, pust ut. Hvis du puster feil, spenner musklene i rykk, og du vil ikke være i stand til å oppnå den positive effekten av øvelsen.

Trening skal ikke startes på full mage. Du bør avstå fra å trene i minst 2 timer etter å ha spist.

Prøv å øve på samme tid. Et utmerket verktøy for å gjøre yoga er meditasjon, det vil si evnen til å konsentrere seg i deg selv.

Yoga er perfekt for de som strever for å være sunn, vellykket og rolig. Hun vil hjelpe deg med å forstå deg selv og takle mange av livets problemer du opplever i livet ditt.

Anbefalt: