Hvordan Finne Ut Resultatet Av En Fotballkamp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Resultatet Av En Fotballkamp
Hvordan Finne Ut Resultatet Av En Fotballkamp

Video: Hvordan Finne Ut Resultatet Av En Fotballkamp

Video: Hvordan Finne Ut Resultatet Av En Fotballkamp
Video: HVORDAN FORBEREDE SEG TIL FOTBALLKAMP? 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke klarte å se en fotballkamp på TV eller på tribunen på stadion, kan du finne ut den endelige poengsummen på spillet, på radioen eller på TV. Du kan finne informasjon om resultatet av en kamp som fant sted i en tidligere periode på spesialiserte nettsteder.

Hvordan finne ut resultatet av en fotballkamp
Hvordan finne ut resultatet av en fotballkamp

Bruksanvisning

Trinn 1

Besøk Championat.com. Hvis du er interessert i resultatet av en kamp som fant sted for noen timer siden, vil du se denne informasjonen i vinduet under nettstedssymbolet øverst på siden. Alle de siste nyhetene presenteres der. Vær oppmerksom på at dataene er delt inn i blokker etter land, og kampene er oppført i rekkefølgen de spilles i sanntid.

Steg 2

Bla ned og finn den horisontale menyen farget oransje. Den første delen i den heter "Fotball", svev over den. Du vil se en liste over russiske turneringer, land der det holdes fotballkonkurranser og europeiske mesterskap. Velg delen som interesserer deg. I den kan du finne informasjon om kampene fra de siste årene og de nyeste dataene. For å gjøre dette, velg en tidsperiode på siden som åpnes, og klikk deretter menyknappen "Spillkalender". I den vil du se alle kampene som er spilt, delt inn i bord etter runde. Resultatene av spillene er skrevet på høyre side av bordene.

Trinn 3

Finn nettstedet til teamet du er interessert i i hvilken som helst søkemotor. på hovedsiden, vær oppmerksom på seksjonen "Spillkalender", velg sesongen i den, når spillet du er interessert i, se resultatet. De siste fotballbegivenhetene blir vanligvis dekket på hovedsidene til lagens offisielle nettsteder.

Trinn 4

Lytt til Radio Sport. På kampdager dekker ledende radiostasjoner regelmessig alle kampene i mesterskapet, ikke bare i Russland, men også i andre land.

Trinn 5

Se nyhetene på kanalen "Russland 2", på dager når fotballarrangementer finner sted, er en hel blokk viet til resultatene av spillene. Du kan også finne resultatene av de siste fotballkampene i temaprogrammer på TV Center, Russland 2, Sport 1 og betalte kanaler.

Anbefalt: