America's Cup 2016: Gjennomgang Av Kampen Argentina - Panama

I kampen i første runde av gruppespillet til kvartett D, beseiret landslaget i Argentina ikke uten vanskeligheter chilenerne. Den andre rivalen av de blå og hvite i turneringen var det mindre ambisiøse laget - Panama-laget.

America's Cup 2016: gjennomgang av kampen Argentina - Panama

Argentinas landslag regnes som den viktigste favoritten til jubileet America's Cup i fotball. I denne forbindelse burde ikke spillet med Panama-landslaget ha vært veldig vanskelig for argentinerne. Det var ingen sensasjon på banen. Argentinas landslag hadde en total fordel og vant en stor og trygg seier.

I startoppstillingen til argentinerne var det igjen ingen kaptein. Lionel Messi er ennå ikke klar til å spille på landslaget etter en skade. Men selv uten Messi scoret argentinerne et tidlig mål. I det 7. minutt hang Angel Di Maria fra frisparket godt i området av keepertorget, der Nicolas Otamendi sendte ballen i nettet med hodet. Argentina tok ledelsen 1: 0.

55 tusen tilskuere ventet på det andre målet til argentinerne i mer enn en time, selv om Gonzalo Higuain selv i første omgang kunne øke favoritten til favorittene. I det 61. minutt fant Lionel Messis etterlengtede inntreden seg i feltet, og syv minutter senere scoret den argentinske kapteinen sitt første mål i turneringen med et nøyaktig skudd fra utenfor sekstenmeteren.

Lionel scoret to ganger til. Først, i det 78. minutt, traff lederen for argentinernes angrep topp ni fra et frispark, og scoret deretter et hat-trick tre minutter før møteslutt.

Den endelige poengsummen på resultattavlen ble satt av en annen stjernespiss fra det argentinske landslaget Sergio Aguero. Spissen sendte ballen i mål med hodet i det 90. minutt etter en rabatt av Marcos Rojo.

Sluttresultatet i kampen 5: 0 til fordel for det argentinske landslaget garanterte vinnerne tilgang til sluttspilletappen. Argentinerne har to seire etter to kamper i turneringen. Panama har bare tre poeng igjen.