FIFA World Cup: Resultatene Av Den Ellevte Kampdagen

Den ellevte spilldagen i verdensmesterskapet førte til mange forskjellige følelser for fotballfans. 22. juni fant tre nye mesterskapskamper sted i de brasilianske byene Rio de Janeiro, Porto Alegre og Manaus. Fans kunne se spillene i Russland, Belgia, Algerie, Sør-Korea, Portugal og USA.

2014 FIFA World Cup: resultatene av den ellevte kampdagen

Dagens hovedmast for russiske fans var møtet mellom landslagene i Russland og Belgia. I Rio de Janeiro prøvde russiske fotballspillere å motsette seg det belgiske laget. Den endelige poengsummen taler for seg selv. Russerne har tapt. Tapt ser ut til å være minimal - 0 - 1, men ytelsen til Capellos anklager overlater mye å være ønsket, for å si det mildt, det beste. Det russiske landslaget er et lag som ikke er i stand til å konkurrere ikke bare med de ledende landslagene i Europa og verden, men også de som ikke tildeles tittelen som mest favoritter i mesterskapet. Belgierne har fått en god, solid oppstilling for turneringen, som er i stand til å løse problemene med å komme seg ut av gruppen. Det russiske landslaget kunne ikke bli en hindring for dette. Til tross for den lille poengsummen så Belgia mye mer dyktig ut og fortjente en arbeidsseier. Det var sant at målet ble scoret helt på slutten av møtet. Russerne hadde ikke nok til å tåle angrep fra belgierne ganske mye. I det 88. minutt opprørte Divok Origi fortsatt russiske fotballfans. Det belgiske landslaget garanterte seg en vei ut av gruppen, men russerne har også teoretiske sjanser til å fortsette å kjempe i turneringen. Capellos team trenger å slå Algerie og håpe at koreanerne ikke vil slå belgierne på en stor måte.

I den andre kampen på spilldagen møttes rivalene til russerne i gruppe H, landslagene i Sør-Korea og Algerie. 6 mål ble scoret i kampen. Videre fløy de tre første inn i portene til koreanerne i første halvdel. I andre halvdel av møtet vant de sørkoreanske spillerne tilbake et mål, men innrømmet raskt det fjerde målet. Asiaterne fant imidlertid styrken til å score mer, men dette var ikke nok engang for uavgjort. Den endelige poengsummen på møtet er 4 - 2 til fordel for Algerie. Hele kampen i gruppe H ligger fremdeles foran.

I det siste møtet på spilldagen kunne tilskuere se på konfrontasjonen mellom USA og Portugal. Spillet viste seg å være veldig spennende. Etter første omgang ledet portugiserne 1 - 0. I det andre segmentet av møtet scoret amerikanerne to ganger. Spillet var på vei mot sin logiske konklusjon - seieren til det amerikanske laget. I det 95. minutt klarte imidlertid europeerne å hente tilbake. Kampens endelige poengsum er 2 - 2. Dette er den andre effektive kamptrekningen i turneringen. Det portugisiske laget har fortsatt sjanser til å nå sluttspillet. Ronaldos lag trenger å slå Ghana og håpe på amerikanerne å beseire tyskerne i siste runde. Samtidig må portugiserne score så mye som mulig.