1/8 Finaler I FIFA-verdensmesterskapet I 2014: Nederland - Mexico

29. juni, i byen Fortaleza, fant den tredje kampen i 1/8 finalen av fotball-VM i Brasil sted. Landslagene i Nederland og Mexico møttes.

Niderlandy - Meksika_

Kampen mellom Nederland og Mexico ga fansen forskjellige følelser. Det kan ansees at spillet mellom rivaler var en av de mest dramatiske kampene i fotball-verdensmesterskapet.

Møtet startet i god fart. Videre overspilte meksikanerne sin rival. Det er verdt å si at representantene for CONCACAF-sonen så bedre ut i nesten alle viktige aspekter av fotballen. Nederlanderne brukte som regel lange passeringer til frontlinjen, noe som ikke førte til noe.

Første omgang viste seg å være gjerrig med farlige scoringsjanser, selv om den ble holdt under tegnet av meksikansk dominans.

Andre halvdel av møtet begynte med meksikanernes fordel. Sammenlignet med første halvdel av møtet er den eneste forskjellen at publikum var vitne til målene som ble scoret. Allerede helt i begynnelsen av andre omgang, i det 48. minutt, gjorde meksikanerne det som ikke lenger så ut som en sensasjon, men et mønster. Giovani dos Santos sparket fra utenfor sekstenmeteren og sendte ballen i nettet til det nederlandske målet. Mexico tok 1 - 0. Det var velfortjent. De nederlandske spillerne viste ikke lenger den glitrende målfotballen som nederlandske fans kunne observere i gruppekampene. Allerede i den første kampen på sluttspilletappen ble Van Gaal-laget motarbeidet av et veldig organisert lag.

Mexico ga initiativet til europeerne etter at målet ble scoret. Nederlanderne hadde to fantastiske scoringssjanser, men den meksikanske keeperen Ochoa var uforlignelig. Møtet nærmet seg allerede. Det er drøyt fem minutter igjen å spille, inkludert den kondenserte tiden. Mexico klarte imidlertid ikke å opprettholde fordelen. Det nederlandske angrepet ga likevel resultater.

I det 88. minutt, etter et hjørnespark, spratt ballen til Sneijder, som slo et kraftig slag rett i hjørnet av meksikanernes mål. I de siste minuttene utlignet europeerne stillingen - 1 -1.

Opphevelsen kom i løpet av få minutter - på det 94. minutt av møtet utnevnte dommeren et straffespark til meksikanerne. Claes-Jan Huntelaer nærmet seg ballen og scoret seiersmålet.

Nederland vant ikke, de tvang det ut i de siste minuttene av møtet. Nå venter nederlenderne på sin rival i kvartfinalen, som blir vinneren av Costa Rica - Hellas-paret. Meksikanerne er veldig lei seg. Det var et fantastisk lag, som det var en glede å se på. Representanter for Mellom-Amerika har fulgt chilenerne - disse lagene er på vei hjem.