FIFA World Cup: Hvordan Spillet Ble Spilt Honduras - Sveits

25. juni, i den brasilianske byen Manaus, spilte det sveitsiske landslaget den siste kampen i gruppespillet på FIFA verdensmesterskap i Brasil. Europas rivaler var Honduras-laget, som ikke lenger hadde en sjanse til å fortsette kampen i den avgjørende fasen av turneringen.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet ble spilt Honduras - Sveits

Sveitserne trengte en seier. Samtidig håpet europeerne at det ecuadorianske laget ikke ville slå Frankrike i en parallell kamp. De sveitsiske spillerne startet kampen veldig aktivt. Allerede i de første minuttene begynte det å dukke opp øyeblikk for spillerne i Honduras å score. Allerede i 6. minutt scorer den sveitsiske spissen Shaqiri en utrolig vakker ball. Djerdan slo et slående slag fra en gjennomsnittlig avstand inn i de ni siste av motstanderens mål. Sveitserne tok ledelsen 1 - 0.

Etter det bremset ikke europeerne. De fortsatte å angripe aktivt og farlig. Resultatet var det andre målet for Honduras. Sveitserne gjorde et raskt angrep, takket være at Shaqiri gikk en mot en med den honduranske keeperen. Spissen overspilte enkelt keeperen, og scoret 2 - 0 til fordel for europeerne.

Fløyta til kampens hoveddommer sendte lagene til pause med den sveitsiske fordelen i to mål.

I andre omgang har ikke bildet på banen endret seg. Sveitserne var bedre, angrep farligere, fordelen i besittelse var på europeernes side. Den endelige regelmessigheten var Shakiris tredje mål i det 71. minutt. Den sveitsiske spissen viste seg i all sin prakt i turneringen, etter å ha utstedt et hattrick i den avgjørende gruppekampen.

Sveits slår Honduras 3 - 0 for å gå videre til verdensmesterskapets sluttspill fra andreplass. Rivalene til europeerne i 1/8 finalekamp blir de formidable argentinerne.