FIFA World Cup: Hvordan Frankrike Håndterte Honduras

Den andre kampen i gruppe E på verdensmesterskapet i Brasil fant sted i byen Porto Alegre 15. juni. Landslagene i Frankrike og Honduras konkurrerte på Beira Rio stadion. Fotballeksperter uttalte at europeerne i dette paret i spillet burde ha vist en betydelig forskjell i klassen. Og slik skjedde det på den grønne plenen på stadion.

francia_gonduras

Få trodde at det honduranske landslaget kunne tilby franskmenn like fotball. Etter de siste begivenhetene i Uruguay-Costa Rica-kampen kunne imidlertid nøytrale fans fortsatt håpe på et mirakel. Men det skjedde ikke.

Hele første omgang på banen var ett lag - Frankrike. Honduras gjorde nettopp det. som holdt forsvaret. Jeg må si at det ordnet seg til en stund. I løpet av de første 25 minuttene traff franskmennene tverrliggeren to ganger, angrep skarpt, men klarte ikke å score. Først på slutten av første halvdel av møtet, med den totale fordelen for franskmennene, skjedde målet. Det ble scoret av Karim Benzema i det 45. minutt fra straffemerket. For brudd i straffefeltet på Pogba Field ble en honduransk spiller utvist. Etter at målet var scoret ble det klart at det ikke ville være noe mirakel.

Andre omgang gikk videre i enda skarpere angrep fra Frankrike, og sistnevntes rivaler tenkte ikke engang på å angripe. Du kan bare huske ett skudd på mål av den franske keepermålet.

I løpet av 48 minutter lukker Karim Benzema nydelig den perfekte pasningen. Ballen treffer den fjerne stolpen, og spretter deretter inn i keeperens hånd og krysser først det elskede båndet. Statistikken tok den andre ballen fra Benzema og scoret et selvmål. Hovedhendelsen var imidlertid økningen i regningen. 2 - 0 Frankrike ligger foran.

Hovedstjernen som angrep Frankrike, fortsatte å true motstanderens mål. Resultatet var Benzemas tredje mål på 72 minutter. Det var allerede en rutine. Stillingen ble 3 - 0 og Frankrike er jublende. På slutten av spillet var det fortsatt øyeblikk for verdensmestrene i 1998, men publikum så ikke flere mål.

Den endelige knusende poengsummen var bevis på en ganske enkel seier for franskmennene. Klassen deres påvirket, og dette kunne ikke forårsake vanskeligheter med "represalier" over Honduras.