FIFA World Cup: Hvordan Var Kampen Belgia - Russland

For russiske fotballfans var spillet med belgierne på verdensmesterskapet i Brasil en av de mest etterlengtede. På det berømte stadionet i Rio de Janeiro prøvde russiske fotballspillere å oppnå seier over en formidabel rival for å fortsette kampen for å nå sluttspilletappen.

2014 FIFA World Cup: hvordan var kampen Belgia - Russland

På Maracanã stadion spilte det russiske landslaget sin andre kamp på verdensmesterskapet i Brasil. Russernes rivaler var belgierne - lederne til Quartet N. Spillet var veldig viktig for begge lag. Det russiske laget trengte å vise alt det er i stand til for å oppnå ønsket resultat. Russerne trengte en seier. Det var hun som ville gi en god sjanse til å forlate gruppen. Imidlertid opplevde russiske fans igjen negative følelser.

Starten på spillet var for det belgiske landslaget. Først etter ti minutter av kampen roet seg russerne og begynte i det minste på en eller annen måte å kontrollere ballen. Belgia var imidlertid det dominerende laget når det gjelder apparatkontroll gjennom hele halvparten. I første omgang klarte ikke russerne å skape scoringssjanser, men flere langskudd på belgiernes skudd kan skilles. Keeper Courtois avviste ballene, men dessverre for de russiske fansen var det ikke den rette personen som fullførte ballen.

Belgierne prøvde å angripe posisjonelt. Det var flere farlige skudd og sjanser ved porten til det russiske landslaget, men første halvdel av møtet endte med null poengsum.

Etter pause måtte det russiske landslaget legge til, men dette skjedde ikke. Noen ganger var inntrykket at de russiske spillerne rett og slett ikke hadde nok klasse. Belgierne prøvde derimot å angripe mer og mer farlig. I de siste 15 minuttene av møtet presset Belgia Russland. Skarpe angrep fulgte hverandre. Det må innrømmes at belgierne rett og slett var bedre på fotballbanen. Det virket som om et mål brygde.

Først etter frisparket reddet vektstangen russerne. Fans av begge lag grep hodet - noen av frustrasjon, andre av erkjennelsen at denne gangen deres favorittlag var tilgitt. Imidlertid overlevde Russland ikke. I det 88. minutt sendte Divok Origi ballen i nettet. Forsvaret til russerne ble rett og slett revet fra hverandre i straffefeltet, noe som førte til en streik fra Origi uten motstand fra 9 meter. Akinfeev var maktesløs. Belgia ledet 1 - 0.

På slutten av kampen hadde russerne verken styrke eller tid til å hente seg tilbake. Dommerens siste fløyte fikser det russiske landslaget sitt støtende nederlag med en score på 0 - 1. Belgia får 6 poeng og forblir i lederne for gruppe N. Russerne har fortsatt et spill med Algerie. Avdelingene til Capello har fortsatt teoretiske sjanser til å komme seg ut av gruppen.