1/8 Finaler I FIFA-verdensmesterskapet I 2014: Argentina - Sveits

1. juli, i den brasilianske byen Sao Paulo, fant den nest siste kampen i 1/8 finalen av verdensmesterskapet i fotball sted. Tilskuere kunne se møtet mellom landene i Argentina og Sveits.

1/8 finaler i FIFA-verdensmesterskapet i 2014: Argentina - Sveits

Det meste av kampen var en kamp i alle deler av feltet. Samtidig, i første omgang, var spillet et kjedelig syn. Spillerne rullet stort sett ballen midt i feltet. Det argentinske laget hadde en liten fordel, men dette førte ikke til farlige øyeblikk. Sveitserne prøvde å kontre, men dette så heller ikke farlig ut. Bare ett øyeblikk fra første omgang kan tilbakekalles - en av de sveitsiske spillerne skjøt fra en dødelig stilling, men Argentinas keeper Romero reddet laget.

Første omgang endte med en kjedelig målløs remis.

I andre halvdel av møtet la argentinerne til. Vi kan allerede snakke om en betydelig overvekt av sør-amerikanerne. Argentinaspillere har delt ut mer enn 20 skudd til motstanderens mål. Noen ganger reddet keeperen europeerne. Sveitserne fortsatte å spille på motangrep, men fansen til europeerne så ingen superrolleøyeblikk.

Vanlig kampkamp endte uavgjort 0 - 0. Det var de kjedeligste 90 minuttene i sluttspillet.

I ekstraomgang presset søramerikanerne igjen, og det europeiske laget holdt på. Hovedaksjonen til argentinerne kan betraktes som bare presset på den sveitsiske porten, men det ga ikke resultater.

Kampen ble redusert til en målløs uavgjort på ekstraomgang, men i det 118. minutt scoret argentinerne et mål. Angel Di Maria etter Messis pasning sendte ballen i mål. Argentinernes glede var slik at laget i det minste hadde nådd semifinalen. Dette antyder at Messis lag er veldig vanskelig på å vinne hver kamp.

Sveitserne så ikke ut til å ha krefter til å hente tilbake. I de siste minuttene av møtet ble Argentina imidlertid reddet med noen centimeter. Etter at en hest matet seg inn i feltet, slo Dzhemiley hodet blankt mot Romeros mål. Ballen traff stolpen. Europeerne manglet ganske mye før et mål. Det siste angrepet i kampen for europeerne var et farlig frispark i nærheten av det argentinske målet, men de klarte ikke å innse øyeblikket.

Argentina sliter med å gå videre til kvartfinalen etter en minimal seier på 1-0 og venter på en motstander fra paret Belgia-USA. Samtidig skal det bemerkes at det argentinske laget ikke viser det beste spillet i turneringen. Kapteinen til søramerikanerne Messi viste seg ikke igjen i den avgjørende kampen, og i noen øyeblikk spilte han rett og slett dårlig og uverdig tittelen til en av de beste spillerne i verden.