Øvelser Med Medball

Innholdsfortegnelse:

Øvelser Med Medball
Øvelser Med Medball

Video: Øvelser Med Medball

Video: Øvelser Med Medball
Video: 15 МИНУТ МЕДИЦИНСКОЙ ТРЕНИРОВКИ С МЯЧОМ - ОБЩАЯ ЦЕПЬ 2024, Kan
Anonim

En medisinskule kalles en medisinskule laget av tett gummi og med en sklisikker overflate. Det absorberer slagkraften og spretter ikke av gulvet, så det brukes til treningsøvelser, som lar deg diversifisere betydelig og gi dem nyhet.

Øvelser med medball
Øvelser med medball

Jobber med en medisinball

Inne i medisinballen er det sagflis, sand, gel eller annet tungt materiale. Å jobbe med den lar deg trene alle de viktigste muskelgruppene i en sparsom modus. Medball kan brukes både for vekttap og for generell helseforbedring, samt for å få muskelmasse. Grunnlaget for trening med det er studiet og forsiktig belastning av leddbånd og muskler, derfor brukes medball ofte til postoperativ rehabilitering av svekkede pasienter.

Profesjonelle idrettsutøvere liker å trene med medball under veiledning av idrettsleger, siden det gjør det mulig å tydelig regulere belastningen.

Medball er også populært for sykdommer i muskel- og skjelettsystemet, så vel som blant aktive eldre mennesker som med sin hjelp utvikler ledd og gir sine slappe muskler tilstrekkelig belastning. Trening kalles trening med medisinball funksjonell trening, siden medisinballens form ikke bare styrker alle muskelgrupper som er involvert i bevegelsene til armer og ben, men lar også leddene fungere fullt uten å stramme leddbåndene under trening..

Øvelser med medball

Før du starter øvelsen, må du varme opp alle musklene. Etter en kort oppvarming, sett deg på gulvet med bena bøyd under deg og hvil baken på hælene. Ta medisinkulen i hendene, rett ryggen helt og legg de løftede armene med medisinkulen bak. Begynn deretter å bringe skulderbladene jevnt sammen, og løft armene så høyt som mulig. Samtidig må du holde ryggen rett og ikke bøye deg fremover. Øvelsen utføres 10 til 20 ganger.

For å øke din følelsesmessige tone, kan du inkludere energisk musikk eller dyreliv lyder under treningen.

En annen medballøvelse gjøres også mens du sitter. Strekk armene dine bøyd mot albuene med en medisinkule foran deg, pakk dem bak hodet og prøv å nå ryggen med dem. Når det er gjort riktig, vil triceps spenne litt. Så, i samme posisjon, ta medballen med den ene hånden og strekk den langt fremover, og plasser den andre hånden så langt som mulig bak ryggen din parallelt med gulvet. Ta dem deretter sammen foran og endre posisjonen til hendene.

Stå med den ene foten på kneet, og rett den andre og ta den til siden. Rett armene foran deg med en medisinskule og løft dem over hodet. Bøy deretter kroppen og hendene mot det bortførte benet, bøy deg ned til det så lavt som mulig, og etter det - i motsatt retning.

Anbefalt: