Hvem Ble Vinneren Av MFM-2015 Hockey

Natt til 6. januar, Moskva-tid, fant årets hovedkamp for hockeyspillere under 20 år sted i Toronto. Det siste møtet i verdensmesterskapet samlet ungdomslagene i Russland og Canada.

Hvem ble vinneren av MFM-2015 hockey

Den første perioden av den siste kampen begynte deprimerende for det russiske laget. Mindre enn tre minutter av kampen opprørte kanadiere to ganger vår keeper. Decler (23. sekund) og Paul markerte seg (tiden var 2:32 på resultattavlen). Etter at målene ble scoret svekket ikke kanadierne sitt angrep på portene til de russiske hockeyspillerne, men de utenlandske spillerne lyktes ikke i å skille seg ut i den første perioden. Tvert imot kunne det russiske landslaget spille ett mål i det 10. minutt. Forsvarer Yudin markerte seg.

I den andre perioden startet russerne veldig aktivt, men i det 26. minutt utnyttet Mac David feilen til spillerne våre på skiftet, og hoppet ut en mot en, sendte den tredje pucken i mål for det russiske landslaget. Da klarte kanadierne å score to ganger til, og bringe poengsummen til den knusende - 5: 1. Domi (28. minutt) og Reinhart (33. minutt) markerte seg. Etter et slikt gjennombrudd fra det kanadiske landslaget viste russerne en ekte kampkarakter, som Valery Bragins avdelinger skulle være dypt takknemlige for. På slutten av perioden kom hockeyspillerne våre tilbake til kampen og scoret tre mål. Målene ble scoret av Barbashev, Tolchinsky og Goldobin. Det andre og tredje målet til det russiske landslaget ble skilt med bare 32 sekunder (dette skjedde i det 35. minutt av kampen). Allerede i det 38. minutt av møtet reduserte russiske hockeyspillere gapet til et minimum. Det andre segmentet av kampen endte med poengsummen 5: 4 til fordel for det kanadiske landslaget.

I tredje periode skyndte russerne seg å hente tilbake, men styrken var ikke lenger nok. Møtet ble avsluttet med fordelen av vertene for verdensmesterskapet, som tillot ungdomslaget Canada å bli vinneren av 2015 MFM.

Den endelige prestasjonen til det russiske landslaget kan beskrives som vellykket. Til tross for nederlaget i finalen viste det russiske landslaget dyktighet og karakter. Den mest passende definisjonen av prestasjonene til landslaget til Valery Bragin kan kalles ordene til den fremragende hockeyspilleren i vår tid Pavel Datsyuk, som kommenterte slutten av 2015 MFM: “Vi er stolte av vårt ungdomshockeylag! !!”.