Hvordan Var Den Siste Kampen I Euro

I finalen i det gjeldende europamesterskapet møttes vinnerne av forrige syklus, spanjolene og det italienske landslaget. I Euro 2008 inngikk disse lagene en konfrontasjon på kvartfinalen. Så endte hoved- og ekstraomgangene uavgjort - 0: 0, og i straffesparkkonkurransen viste de fremtidige vinnerne av turneringen seg å være sterkere.

Hvordan var den siste kampen i Euro 2012

Denne gangen kom italienerne til finalen, selv om få trodde det. Samtidig, i løpet av turneringen, viste laget utmerket fotball, forlot gruppen sammen med Spania, og på ingen måte innrømmet henne i en heltidsduell. Så, i semifinalen, slo squadra azzurra en annen favoritt i turneringen, det tyske landslaget, i alle fotballteller.

Akk, å sette en antirekord i den siste kampen og tape mot motstanderen med en score på 0: 4. Før det var det største nederlaget i EM-finalen 0: 3. Med denne poengsummen tapte Sovjetunionens landslag mot Tyskland i 1972. Men italienerne kan ikke klandres for dette - de gjorde alt de kunne. Dette Spania har blitt helt annerledes enn før. For alle turneringer opprettet hun lag som ble ansett som favoritter, men droppet på grunn av en psykologisk faktor. Som et resultat kunne de ikke vinne noe på lang tid, og de sluttet å tro på dem. Nå, når Spania har oppnådd titlene som verdens- og europeisk mester, har laget blitt selvsikker, sportslig frekk, uten å anerkjenne noen myndigheter. Derfor ga hun i finalen ut fortryllende fotball.

I det 14. minutt, etter å ha spilt på flanken, skjøt Cesc Fabregas ballen litt tilbake, og David Silva, som kom løpende, sendte ham vellykket i mål med hodet. Italienerne løp inn for å hente seg tilbake og hadde et godt segment, men spanjolene forsvarte seg tydelig, ventet i vingene og ventet på 41 minutter. En fantastisk gjennomtrengende pasning fant Jordi Alba i forkant av angrepet, og han, alene med Buffon, sendte tydelig ballen i mål.

Italienerne er ennå ikke heldige. Før pause ble han skadet og forsvarsspiller Chiellini ble byttet ut. Etter pausen, da treneren til “Scuadra Azzurra” Cesarre Prandelli, reddet spillet, gjorde to bytter til, kunne ikke Tiago Mota, som nettopp hadde kommet inn i banen, fortsette kampen. Siden grensen for substitusjoner var oppbrukt, var italienerne under antall og fortsatte å kjempe. Men det var tydelig at deres styrke smeltet, og med to slag fra Fernando Torres og Juan Mata avsluttet Spania sin rival. I begge tilfeller var dette de samme knusende pasningene bak forsvaret, som ingen kan takle i tre store turneringer på rad.