FIFA World Cup: Hvordan Spania Spilte Den Siste Kampen På Verdenscupen

23. juni, i den brasilianske byen Curitiba, spilte det spanske landslaget sin siste kamp på FIFA verdensmesterskap. Rivalene til de en gang formidable spanjolene var det australske laget.

2014 FIFA World Cup: hvordan Spania spilte den siste kampen på verdenscupen

Begge lagene har mistet alle sjansene for å fortsette å kjempe i sluttspillet, ettersom de tapte de to første kampene i gruppe B i FIFA verdensmesterskap. Derfor var spillet Australia - Spania mer av en vennlig karakter.

Som forventet gikk spanjolene inn på banen med spillere som ikke hadde mye spilletid i tidligere kamper. Så publikum så David Vilyu, Torres, Mata som en del av Spania. Det skal sies at det var disse spillerne som gjorde resultatet i kampen.

Fordelen med ballbesittelse i første omgang var selvfølgelig spanjolene. Imidlertid klarte det europeiske laget å score bare en gang. Det var sant at målet viste seg å være vakkert. I det 36. minutt, etter en nøyaktig pasning inn i australiernes straffefelt, scoret Villa det første målet i møtet med hælen. Det var en klassiker av vakker fotball, men det bestemte ingenting.

Andre omgang ga publikum to mål til. Begge målene gikk til porten til Australia. Først, i det 69. minutt, ble Torres ledet ut med en fantastisk pasning til et møte med den australske keeperen. Fernando var nøyaktig. Spania ledet 2 - 0. I 82 minutter scoret Juan Mata og traff porten til Australia fra nært hold etter en bekreftet pasning fra dybdeskarpheten.

Sluttresultatet for spanjolenes siste møte på verdensmesterskapet i Brasil er 3 - 0 til fordel for europeerne. Når vi snakker om spillet i Australia, bør det bemerkes at spillerne prøvde hardt. De prøvde virkelig å vise god fotball, men spanjolene var bedre. Dette er imidlertid liten trøst for europeerne, som skal hjem etter kampen og tar den siste tredjeplassen i kvartett B.