Hvordan Var Den Første Kampen Til Det Russiske Landslaget På EM

Det russiske landslaget spilte den første kampen i den siste delen av fotball-EM på åpningsdagen for denne turneringen. Kampen med det tsjekkiske landslaget startet i Wroclaw, Polen, tre timer etter den offisielle åpningen av Euro 2012. Den ble sett av nesten 41 tusen tilskuere på Meiski stadion og millioner av fans på TV-skjermer hjemme, i barer og fansoner.

Hvordan var den første kampen til det russiske landslaget på EM 2012

I løpet av de første ti minuttene av møtet var de tsjekkiske spillerne mer aktive enn russerne - de holdt ballen lenger og begynte umiddelbart å trykke når de mistet ballen. I det 12. minutt fikk spillerne våre rett til et hjørne, noe som ikke førte til scoringssjanse, men ble et merke i kronologien, hvoretter en viss spillfordel av det russiske landslaget ble indikert. Og nøkkelepisoden i denne halvdelen, som skjedde noen minutter senere. Først avskjærte Alan Dzagoev ballen nesten midt i feltet, og utspilte to tsjekkiske spillere, og sendte den til høyre side av angrepet vårt. Dette ble etterfulgt av en nøyaktig pasning til Alexander Kerzhakov, som skjøt på mål, men traff stolpen, og Dzagoev, som igjen var på rett sted, sendte ballen i nettet. Etter å ha sluppet inn et mål, ble de tsjekkiske spillerne tvunget til å angripe mer, noe som skapte frisoner i forsvaret deres. I det 25. minutt utnyttet russerne dette - Roman Shirokov koblet Andrei Arshavin til angrepet, som sendte ballen inn i angrepslinjen, Kerzhakov. Han nådde ikke ballen, men Shirokov gjorde det veldig bra, som allerede hadde flyttet til sjokkposisjonen - stillingen var 2: 0. Så han ble igjen til pause i kampen.

Den andre der begynte med en utveksling av angrep - tsjekkerne ble drevet frem av behovet for å hente tilbake, og spillerne våre ga ikke opp mulighetene som dukket opp i denne forbindelse. Men akk, et av russernes angrep ble avbrutt av rivalene så vellykket at en langturspass førte Václav Pilarzh nesten ansikt til ansikt med målvakten vår. Tsjekkeren innså øyeblikket 100% og poengsummen ble ikke så behagelig for det russiske landslaget - 2: 1. Målet inspirerte motstanderne, og russerne trengte å gjøre mye for å slukke aktiviteten i angrepet. I midten av omgangen klarte de å gjøre dette, i tillegg begynte spillerne fra begge lag å bli lei av aktive handlinger. Begge trenerne prøvde å friske opp angrepet ved å gjøre bytter etter 73 minutter og deretter slippe en spiller til på 85 minutter. I teamet vårt erstattet Dick Advocaat først Kerzhakov med Roman Pavlyuchenko, og deretter Dzagoev med Alexander Kokorin. Men før denne erstatningen klarte Dzagoev å markere seg igjen - etter en mislykket pasning av Sergei Ignashevich, spratt ballen fra den tsjekkiske forsvareren til Pavlyuchenko, som umiddelbart sendte den videre til Alan, som slo hardt og nøyaktig. Etter bare 3 minutter scoret Pavlyuchenko seg selv, etter å ha fått en pasning fra Arshavin og slått den tsjekkiske forsvareren. Den første kampen til det russiske landslaget på Euro 2012 endte med en score på 4: 1, og styrket fansenes håp om en vellykket prestasjon av landslaget på denne turneringen.