Hvordan Finne Ut Tidsplanen For Euro

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Tidsplanen For Euro
Hvordan Finne Ut Tidsplanen For Euro

Video: Hvordan Finne Ut Tidsplanen For Euro

Video: Hvordan Finne Ut Tidsplanen For Euro
Video: Влад А4 пропал его УКРАЛИ ? (1 часть) 2024, Mars
Anonim

Fotball er en av de mest spektakulære sportene. Den siste fasen av fotball-EM 2012 (EURO 2012) finner sted i Polen og Ukraina fra 8. juni til 1. juli. For ikke å gå glipp av de mest interessante kampene, trenger en fotballfan å vite tidsplanen for kampene.

Hvordan finne ut tidsplanen for Euro 2012
Hvordan finne ut tidsplanen for Euro 2012

Bruksanvisning

Trinn 1

Fotball-EM finner sted hvert fjerde år. Land sender inn søknader til turneringen på forhånd, ifølge resultatene av utvalget blir det vinnende landet kåret. Konkurransen om å være vert for den viktigste fotballturneringen i Europa i 2012 ble vunnet av et felles bud fra Polen og Ukraina.

Steg 2

Femtien lag konkurrerte om retten til å kjempe i den siste delen av turneringen (fjorten billetter), kvalifiseringskamper ble holdt fra 11. august 2010 til 15. november 2011. Lagene i Polen og Ukraina, som vertsland i turneringen, kom inn i den siste delen utenfor konkurransen. I den siste delen vil altså seksten lag komme sammen, delt inn i fire grupper - A, B, C og D. Det russiske landslaget er i gruppe A, så den første kampen skal spilles 8. juni, og rivalen blir Tsjekkiske landslaget.

Trinn 3

Du kan finne ut spillplanen på mange nettsteder. For eksempel kan du finne veldig detaljert informasjon om alle spill på Football Russia-nettstedet. I spillkalenderen er det russiske landslaget uthevet i farger, som lar deg umiddelbart finne de mest interessante kampene for russere.

Trinn 4

Hvis du planlegger å delta på spesifikke kamper, vil du være interessert i spillplanen med en indikasjon på deres nøyaktige plassering. Du finner nødvendig informasjon på den offisielle nettsiden til den europeiske fotballunionen, UEFA.com. En like detaljert tabell finner du på Korrespondent.net-ressursen.

Trinn 5

For fotballfans som ser kamper på TV, vil nettstedet Ar4es.info være nyttig, der du ikke bare finner spillplanen, men også informasjon om hvilke russiske kanaler som vil kringkaste dem. Du finner informasjon om kringkasting av fotballkamper på Soccer.ru-nettstedet i seksjonen "Fotball på TV". Dette nettstedet vil alltid tillate deg å holde deg oppdatert på hvilke spill som vil bli avholdt de neste dagene, og på hvilke russiske kanaler du kan se dem.

Anbefalt: