Hvilken Klubb Vant UEFA Champions League I

UEFA Champions League er den fremste fotballturneringen for klubber i den gamle verden. Hvert år ser hele sportsverdenen på hvilket lag som kan vinne heders tittelen som den beste i Europa, og skriver seg selv i historien om verdensidretten.

Hvilken klubb vant UEFA Champions League i 2014

24. mai 2014 fant en viktig sportsbegivenhet sted på Sveta stadion i Lisboa (Portugal). Med mer enn seksti tusen tilskuere vant den spanske klubben "Real" (Madrid) i en dramatisk kamp det ettertraktede pokalen - UEFA Champions Cup. Dette er den tiende Champions League-seieren i historien til den store kongeklubben. I henhold til denne indikatoren er Madrid den mest tittelen klubben i Europa.

Real Madrids rival var et annet Madrid-lag - Atletico. Sluttresultatet i kampen, som markerte seieren til den "kremete", ble den største i historien til Champions League-finalen de siste årene. Kampen endte med et 4: 1-nederlag. Men dette resultatet er ikke en refleksjon av den totale fordelen til den kongelige klubben. “Ekte” opp til 94 minutter var dårligere enn motstanderen 0: 1 og bare på en fast tid etter et hjørne sendte Sergio Ramos ballen i mål av “Atlético”. Så Real Madrid utlignet poenget i de siste minuttene av møtet, og dette tillot den store klubben å komme vekk fra nederlag i finalen og vinne Champions League i 2014. I ekstraomgang sendte “Real” for andre gang ekstra tid tre baller i motstanderens mål. Gareth Bale, Marcello og Cristiano Ronaldo markerte seg.

Madrid “Real” viste igjen hele verden at det er et av de beste lagene i Europa den siste sportssesongen. Derfor er det ikke tilfeldig at nettopp denne klubben ble vinneren av UEFA Champions League i 2014.