Når Og Med Hvem Vil Det Russiske Landslaget Spille I 1/8 Finalen I FIFA World Cup

Kampen om gruppespillet til FIFA World Cup 2018, som finner sted i Russland, nærmer seg slutten. Rivalen til det russiske landslaget i 1/8 finalen er bestemt. Hvem skal laget spille med og når skal kampen finne sted?

Når og med hvem vil det russiske landslaget spille i 1/8 finalen i FIFA World Cup 2018

Det russiske landslaget har allerede gått inn i historien. For første gang siden 1986-VM, som Argentina vant, har laget rykket ut av gruppen og vil fortsette å kjempe videre for å vinne turneringen.

Det russiske landslaget spilte i gruppe A og klarte å vinne to seire. I det første spillet ble Saudi-Arabia beseiret med en score på 5: 0, og i andre omgang slo russerne Egypt med en score på 3: 1. Og selv om avslutningen på gruppespillet var uskarpt, begynte fansen virkelig å tro på spillerne sine. Den siste kampen med Uruguay indikerte noen feil i dannelsen av laghandlinger, som må rettes av trenerteamet ledet av Stanislav Cherchesov i neste runde av sluttspillet.

Rivalen til det russiske landslaget i første runde av sluttsonen vil være et av de mest tekniske lagene i verdensfotballen, det spanske landslaget. Spanjolene tok på sin side førsteplassen i gruppe B, etter å ha spilt uavgjort med Portugal, beseiret Iran og igjen uavgjort med Marokko.

Det russiske landslaget vil ha en veldig vanskelig tid i dette spillet. Alle fotballfans vil huske to kamper på UEFA EURO 2008 i Østerrike og Sveits mellom disse rivalene. Da vant Spania to sikre seire og var i stand til å vinne turneringen. Og russiske fotballspillere har oppnådd det beste resultatet i nyere historie, og tok tredjeplassen.

1/8 finalekamp vil finne sted søndag 1. juli på Luzhniki stadion i Moskva. Møtet starter klokken 17:00 Moskva tid.

Det spanske landslaget kom til turneringen med den sterkeste sammensetningen. David De Gea skinner ved porten. Forsvaret spilles hovedsakelig av spillerne i Real Madrid og Barcelona: Sergio Ramos, Gerard Pique, Jordi Alba, Danny Carvajal. Det er nok stjernespillere på midtbanen: Isco, Andres Iniesta, Sergio Busquets og så videre. Og Diego Costa handler i angrepet, som med sin utholdenhet kan presse gjennom ethvert forsvar.

Når det gjelder det russiske landslaget, har det små sjanser til å vinne før kampen. Men alle russiske fotballfans vil se frem til nye bragder fra spillerne sine.