Hvordan Velge Hockeyklosser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Hockeyklosser
Hvordan Velge Hockeyklosser

Video: Hvordan Velge Hockeyklosser

Video: Hvordan Velge Hockeyklosser
Video: Hvordan velge riktig sportsbh? 2024, Kan
Anonim

Hockeyunderlag er en viktig del av hockeyutstyr, og deres kompetente valg er ikke mindre viktig når det gjelder den nødvendige beskyttelsen og rasjonelle utgiftene til dem. Derfor er det veldig viktig å velge de riktige hockeygardenene.

Hvordan velge hockeyklosser
Hvordan velge hockeyklosser

Bruksanvisning

Trinn 1

Som med alle andre anstrengelser, definer et mål for deg selv. I vårt tilfelle må du bestemme formålet du skal kjøpe skjold til. I tillegg til det åpenbare og generelle formålet med skjoldene - for å beskytte, er det de som oppstår fra det generelle formålet, for eksempel å beskytte mot pucken, beskytte mot å slå med en klubb eller til og med å beskytte mot skøytebladet. Bestem hva du skal gjøre på isen: øv deg på å slå alene, gjør det samme med en venn, eller delta i en seriøs mesterskapskamp i en eller annen kategori, der spillet blir tøft.

Steg 2

Så hvordan har du bestemt deg for formålet med å kjøpe skjold. Hvis du skal spille i et lag, ta i betraktning hvilken posisjon du spiller i det. Hvis du er en forsvarer, få bredere skjold. De har større indre radius i bunnen og beskytter nesten hele ankelleddet. I tillegg, ved å bruke brede klaffer, kan du plassere tungen på skøyten under klaffen for mer komfort. Hvis du spiller offensivt, velger du smale rygg. De har en mindre indre radius og hindrer ikke bevegelser, noe som lar deg utføre alle slags manøvrer. Sammenlignet med brede leggbeskyttere beskytter smale skinneben mindre av ankelleddet.

Trinn 3

Prøv leggbeskyttere basert på komfort, passform og sikker passform. De fleste forankringsstroppene er laget med borrelås som anker. Fest borrelåsbåndene og ta dem av flere ganger, og sørg for at de lopper opp. Trekk stroppens elastiske kropp opp og ned.

Trinn 4

La deg også lede av hyppigheten av bruk av skjold. Hvis du planlegger å spille hockey og trene seriøst flere ganger i uken, må du ikke spare penger på dyre leggbeskyttere fra en kjent produsent. Hvis du tar dem for mindre seriøse formål, så velg en enklere modell for deg selv.

Anbefalt: