Hvordan Velge En Håndutvidelse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Håndutvidelse
Hvordan Velge En Håndutvidelse

Video: Hvordan Velge En Håndutvidelse

Video: Hvordan Velge En Håndutvidelse
Video: Как выбрать краску для стен. Советы дизайнера. 2024, April
Anonim

Håndleddutvideren er en liten håndtrener. Det lar deg øke styrken på grepet, og fremmer også raskere utvinning av hendene etter skader og forbedrer mobiliteten og blodsirkulasjonen.

Hvordan velge en håndutvidelse
Hvordan velge en håndutvidelse

Hva du skal se etter når du velger en håndleddutvidelse

Når du velger en håndleddutvidelse, vær oppmerksom på hovedkarakteristikken - stivhet, som er uttrykt i kilo. Stivhet refererer til kraften som kreves for å komprimere maskinen helt. Med denne kompresjonen skal håndtakene eller to sider av ringen berøre hverandre. Hvis stivheten ikke er angitt på instrumentet, er dette mest sannsynlig et produkt av lav kvalitet, og det nytter ikke å kjøpe det.

Når du kjøper en fjærutvidelse, må du huske at de mest komfortable modellene har en spesiell stivhetsjustering. De er spesielt bra for nybegynnere, fordi de lar deg angi den mest tilgjengelige figuren først, og deretter sjekke prestasjonene dine ved å heve linjen med jevne mellomrom.

Et annet kriterium for valg av håndtrener er dens bekvemmelighet. For eksempel kan en gummiring bæres med deg hele tiden og klemmes inn mellom aktivitetene, og en tung stålenhet vil være passende for innendørs trening. Kjøp derfor en håndleddutvidelse med tanke på hvor du har tenkt å bruke den.

Typer av håndleddet utvider

En gummiutvidelse er en håndtrener som er en ring eller en liten ball. Elastisiteten til en slik simulator varierer fra 20 til 50 kg, så det er mer egnet for nybegynnere.

Expanders-kokonger laget av metall har en liten stivhet fra 2 til 25 kg. Hovedfordelen deres er at de, som gummitrenere, er praktiske for folk som nettopp har begynt å drive med styrkesport.

En annen type håndleddmotstandsbånd er vårtrenere som utad ligner tang. En slik simulator består av metall- eller plasthåndtak forbundet med en fjær. Stivheten til vårutvidelsen kan variere fra 20 til 40 kg, de brukes til oppvarming og til full trening.

Et annet alternativ er enheter som er laget av stål. Stivhetsnivået deres kan nå 160 kg, de brukes vanligvis av profesjonelle kroppsbyggere.

Den neste kategorien håndtrenere er gyroskopiske modeller, som vanligvis er små i størrelse og har form av en ball som kan pakkes godt inn i håndflaten og holdes med fingrene. Kroppen til en slik ekspander er laget av gjennomsiktig plast, inne i den er en gyroskopanordning. Ved å snurre en slik simulator i håndflatene, kan du trene hånd, fingre, håndledd, skuldre, underarmer og biceps med triceps.

Anbefalt: