Cellulitt: Treningsvalg

Cellulitt: Treningsvalg
Cellulitt: Treningsvalg

Video: Cellulitt: Treningsvalg

Video: Cellulitt: Treningsvalg
Video: RSL Sculptor| Сеть клиник косметологии GEN87 2024, Kan
Anonim

Det er mange forskjellige metoder for å bekjempe cellulitter, men ingen av dem er effektive uten en kombinasjon av trening. Til tross for at skjønnhetssalonger tilbyr det bredeste valget av forskjellige prosedyrer, vil resultatet ikke gi varige resultater uten tilstrekkelig fysisk anstrengelse.

Cellulitt: Treningsvalg
Cellulitt: Treningsvalg

Cellulitt refererer til utelukkende kvinnelige problemer, dets utseende er assosiert med opphopning av fettceller i kroppen, beregnet til å føde og føde avkom. Alt forklares med det faktum at slike fettceller er nødvendig for å mate og beskytte smulene i tilfelle uforutsette situasjoner, for eksempel i fravær av mat eller varme, er det de som lar ham overleve. Derfor har slike celler en tendens til å bli avsatt på lårene og baken, og risikoen for cellulitter er fortsatt veldig høy gjennom hele livet. Derfor er det umulig å beskytte deg mot utseendet på cellulitter ved hjelp av noen metoder og øvelser. Du kan bare stoppe utviklingen, øke tonen i bekkenmusklene og forhindre at den blir avsatt.

Enhver metode for å kvitte seg med cellulitter uten å kombinere dem med fysisk aktivitet, gir ikke et fullverdig positivt resultat. Det er et par enkle, men ekstremt effektive cellulittøvelser. For å få mest mulig ut av dem, må du varme opp først.

Ikke forsøm dette, for på denne måten kan du forberede musklene dine til hovedøvelsene, som vil maksimere fordelene og avlaste mulig fysisk skade.

Som en oppvarming, vipper kroppen fremover og til sidene, går på et sted så høyt som mulig og løfter knærne, knebøy, bekkenrotasjoner, hopper opp på tærne, lungene fremover er perfekte. De må gjøres til det øyeblikket du kjenner på muskelarbeidet, dvs. de skal brenne litt. I dette tilfellet vil påfølgende bevegelser ikke forårsake ubehag, det vil ikke være smerte, følelse av stivhet, spenning og skjelving, noe som er av stor betydning i kampen mot cellulitt. Hver øvelse, avhengig av individuelt beredskapsnivå, må gjentas 20-50 ganger.

Etter klasser er det nyttig å påføre et anticellulittmiddel på de berørte områdene.

Hovedøvelsen mot appelsinskall på beina og baken er hoppetau. Ingen av simulatorene kan sammenlignes i effektivitet med et leketøy elsket fra barndommen. Du kan til og med gjøre det hjemme ved å velge riktig taulengde og legge et teppe under føttene.

Du må hoppe minst et kvarter. I tilfelle tretthet kan du slappe av, men ikke i sofaen, men rolig gå rundt i rommet eller stå lent mot veggen. Først gjør du øvelsen i et kvarter, og øker tiden gradvis til 45 minutter i en økt, og reduserer den igjen til et kvarter. Du må utføre øvelsen regelmessig til du får ønsket resultat. Hoppetau hjelper deg med å bli kvitt cellulitter og miste de ekstra kiloene.

En annen ekstraordinær øvelse er hula hoop. Når du trener med en bøyle, vil du ikke bare fjerne den forhatte "appelsinskall", men også øke blodtilførselen i bekkenområdet, gjøre midjen tynn og fleksibel, samt eliminere problemer med ryggraden og fordøyelsen.

Det viktigste i denne øvelsen er tid. Vri bøylen i 15 minutter, men under ingen omstendigheter mer, er det spesielt kontraindisert å overskride treningstiden om kvelden, fordi overdreven blodstrøm til bekkenregionen og til magen er uønsket. Etter en måned med regelmessig trening, vil et merkbart resultat vises.