FIFA World Cup: Hvordan Ivoire-Japan-møtet Ble Avholdt

14. juni avsluttet første runde av C-kvartetten på verdensmesterskapet i Brasil. Etter colombianerne gikk Iuvarianerne og Japanerne inn i kampen. Den andre kampen i første runde fant sted i Recife på Arena Pernambuco, med en kapasitet på rundt 46 000 tilskuere.

verdslig
verdslig

Kampen begynte lat fra begge lags side. Afrikanerne prøvde å kontrollere ballen, men inntrykket var at ivorianerne ikke kom til å true asiaternes mål. Den rolige rullingen av ballen varte til 16 minutter, da den tidligere spilleren fra Moskva "hæren" Honda sendte ballen inn i portene til afrikanerne med venstre fot. Hele Japan var i jubel da landslaget deres tok ledelsen. Det må innrømmes at slaget viste seg å ikke bare være effektivt, men også effektivt. Fra utenfor sekstenmeteren slo Honda porten med uhyrlig kraft inn i det nærmeste hjørnet slik at den ivorianske keeperen ikke engang raste, fordi den var ubrukelig.

Første omgang ble avsluttet med et minimalt overtak fra det japanske landslaget. Det var ikke nødvendig å snakke om ekstremt farlige øyeblikk.

Andre halvdel av møtet kunne ikke glede asiaterne. Spillet var like målt og lite stresset. Imidlertid var det to minutters svikt i forsvaret til det japanske landslaget, noe som førte til to mål for ivorianerne.

Først på 64 minutter sendte Boni, etter en pasning fra høyre flanke av angrepet, ballen i mål til japanerne med hodet. To minutter senere, i en lignende situasjon, trekker spissen til den italienske "Roma" og landslaget til Elfenbenskysten Gervinho opp det andre målet. Angriperen header ballen i nærmeste hjørne av målet.

Den endelige fløyten til møtedommeren var vitne til den forsettlige seieren til afrikanerne med en score på 2 - 1. Ivorianerne får tre poeng og innhenter de strålende colombianerne.