Hvem Skal Spille I Finalen I MFM Hockey

Ungdoms-verdensmesterskapet i ishockey, som finner sted i hovedstaden i Finland, når raskt sine avgjørende stadier. Lagene som skal spille sine siste kamper i turneringen i kampen om medaljene til verdensmesterskapet er bestemt.

Hvem skal spille i finalen i 2016 MFM hockey

De to siste kampene er planlagt til 5. januar 2016 i Helsingfors. Verdenssamfunnet legger særlig vekt på den endelige konfrontasjonen, hvis starttid er angitt 21:30 Moskva-tid. Hockeyspeidere og agenter fra hele verden vil se stigende hockeystjerner fra Finland og Russland.

I begynnelsen av turneringen ble MCHM-2016-gullet lovet svenske og amerikanske hockeyspillere. Denne oppfatningen ble dannet takket være det sikre spillet til sistnevnte, men disse lagene vil imidlertid spille i kampen om tredjeplassen.

Den første semifinalen i verdensmesterskapet 2016 mellom vertene i turneringen og svenskene endte med seieren til det finske landslaget med en score på 2: 1. Suomi-laget brøt motstanden til hockeyspillere av fleece og klarte å hente inn poengsummen 0: 1. I den tredje perioden så ikke det svenske landslaget så aggressivt ut som i alle andre mesterskapskamper, en viss fysisk og spillnedgang var merkbar.

Den andre semifinalekampen fant sted i et lignende scenario. Det amerikanske landslaget åpnet en konto i den første perioden med konfrontasjon med Russland. Valery Bragins avdelinger i den andre dvadtsatiminutke sendte to ubesvarte mål til amerikanerne. Den siste perioden fant sted i angrepene fra det amerikanske landslaget, men russerne tålte heroisk og gikk videre til finalen i verdens turneringen.

Det er verdt å huske at avdelingene i Bragin og Yalonin allerede har krysset sine klubber på MFM i 2016. Det skjedde i gruppespillet i turneringen. Da vant de russiske hockeyspillerne en gyldig 6: 4-seier i en dramatisk kamp.