Hvordan Komme Til OL I London

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Til OL I London
Hvordan Komme Til OL I London

Video: Hvordan Komme Til OL I London

Video: Hvordan Komme Til OL I London
Video: BTS Reacts to Oli London 2024, April
Anonim

Sommer-OL i London er en av de viktigste sportsbegivenhetene i 2012. Forberedelsene til dette arrangementet har pågått i lang tid. Jo nærmere konkurransen er, desto flere ønsker å komme til tribunen som observatører og fans.

Hvordan komme til OL i London
Hvordan komme til OL i London

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan følge minste motstands vei og arrangere en fullverdig tur for deg selv, hvis pris inkluderer et besøk til OL. I dag er det en rekke selskaper som tilbyr denne tjenesten. Du betaler for en vanlig turistbillett - flytur, overføring fra flyplassen til hotellet, hotell, måltider, vanligvis er kostnadene for å delta på de olympiske konkurransene allerede inkludert i den. Naturligvis vil kostnadene for en slik reise være mye dyrere enn en enkel turistkupong. Men det er ikke nødvendig å pusle om hvor og hvordan du kan kjøpe billetter til konkurransen.

Steg 2

Prøv å kjøpe billetter via den offisielle nettsiden LOCOG (London Organizing Committee of the Olympic Games). Det bør imidlertid tas i betraktning at perioden for kjøp av inngangsdokumenter er begrenset. Og det er fullt mulig at de fleste billettene allerede er utsolgt. Men det er alltid en sjanse for at det blir minst en billett til. På nettstedet må du velge interessedelene, fylle ut de foreslåtte feltene, angi all informasjon om personopplysninger og betalingsmåte. Bekreft kjøpet og billettene er dine. De vil bli sendt til deg på e-postadressen som er angitt i bestillingen. Alt som gjenstår er å ta vare på resten av nyansene på turen - billetter til London, hotellreservasjoner osv.

Trinn 3

Alternativt kan du dra til London og prøve å gå til de olympiske arenaene der. Dette er i tilfelle du ikke klarte å kjøpe billetter i landet ditt. Vanligvis selges inngangsdokumentene av forhandlere direkte på stedet. Det er sant at billettprisen vil være mye høyere - i disse tilfellene dobler prisen deres.

Trinn 4

Du kan til og med komme til London-OL i 2012 til minimal kostnad. For å gjøre dette må du prøve å komme inn i sammensetningen av delegasjonene. Et stort antall av dem blir sendt til konkurransen - de er representanter for idrettsklubber, idrettsutøvere som støtter klubber og representanter for arrangørene av arrangementet. Velg alternativet som passer deg best, finn venner i selskapene du trenger, og prøv å være en del av delegasjonen som dette selskapet sender til de olympiske leker i London.

Trinn 5

Du vil kunne besøke de olympiske arenaene i løpet av konkurransedagene, og hvis du er frivillig til OL. Rollen til slike mennesker er å hjelpe arrangørene, og gratis. Frivillige bør delta i møtegjestene, imøtekomme dem, gjennomføre studieturer for konkurransens gjester. Også frivillige skal sørge for all mulig deltakelse i forberedelsene til fasiliteter for konkurransestart. For denne hjelpen får frivillige muligheten til å delta gratis i OL.

Anbefalt: