Hvordan Komme Til Sommer-OL I London

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Til Sommer-OL I London
Hvordan Komme Til Sommer-OL I London

Video: Hvordan Komme Til Sommer-OL I London

Video: Hvordan Komme Til Sommer-OL I London
Video: ЧТО У НИХ ПРОИСХОДИТ/Никки Туториалс, Джеффри Стар, Оли Лондон 2024, Kan
Anonim

De olympiske leker i London er en av de viktigste begivenhetene i 2012 i sportens verden. De fleste billettene som gir rett til å delta på konkurransen som observatør er allerede utsolgt, men du har fortsatt muligheten til å komme til OL i London.

Hvordan komme til sommer-OL 2012 i London
Hvordan komme til sommer-OL 2012 i London

Nødvendig

  • - visum og flybillett til Storbritannia;
  • - kontanter eller et plastkort for å betale for billetter til de olympiske leker;
  • - bevis på identitet for utveksling av billettkupong.

Bruksanvisning

Trinn 1

Prøv å kjøpe billetter fra autoriserte forhandlere. Til tross for at de fleste billettene ble solgt tilbake i 2011, kunngjorde organisasjonskomiteen for OL i London salg av returnerte og uinnløste billetter. For å bli eier av den ettertraktede billetten, må innbyggere i Storbritannia og EU bruke det offisielle nettstedet LOCOG (London Organizing Committee of the Olympic Games). Innbyggere i andre land kan kjøpe billetter fra autoriserte representanter.

Steg 2

I Russland er selskapet autorisert til å selge billetter til de olympiske leker 2012 Cashier RU. For å finne ut om kostnadene og tilgjengeligheten av billetter, besøk nettstedet kassir-london2012.ru.

Trinn 3

Bestill billettene du ønsker og betal for dem innen 48 timer, ellers vil de bli solgt igjen. Etter betaling kan du hente billettkupongene dine på et av kontorene til "Cashier RU". I juli mottar du en SMS eller e-post med adresser i London, hvor du kan løse inn kupongen din for en ekte billett etter fremvisning av ID-en. Vær oppmerksom på at kupongen ikke gir deg rett til å delta i konkurransen.

Trinn 4

Hvis billettprisen for OL er for høy for deg, eller hvis du ikke klarte å innløse dem i tide, kan du prøve å bli frivillig i OL eller finne arbeid på OL-arenaer. Offisielt er rekrutteringen av frivillige allerede fullført, men prøv å kontakte organisasjonskomiteen for Sotsji-OL eller frivilligsentraler som opererer på grunnlag av landets største universiteter.

Trinn 5

Bla gjennom listen over åpne stillinger på nettsiden til London Olympics Organizing Committee. Hvis du oppfyller kravene og litt flaks, kan du få en lønnet jobb på et av OL-stedene og se de olympiske leker "fra innsiden". Husk at du trenger kunnskap om engelsk, samt penger for å betale for overnatting og flyreiser.

Trinn 6

Hvis du ikke klarer å kjøpe en billett på forhånd eller finne en jobb på De olympiske leker, kan du prøve å kjøpe billetter rett før starten av konkurransen i London fra forhandlere. I dette tilfellet, vær forberedt på å betale for billetten du trenger flere ganger, eller til og med en størrelsesorden mer enn den offisielle prisen.

Trinn 7

Selv om ingen av metodene ovenfor fungerte for deg, fortvil ikke. Mens du var i Storbritannia under de olympiske leker i 2012, vil du være i stand til å observere noen av hendelsene gratis. Dette gjelder for eksempel det meste av maraton og tursti.

Anbefalt: