Hvordan Russland Spilte På EURO

Den siste delen av fotball-EM 2012 begynte i Warszawa 8. juni og avsluttes 1. juli i Kiev. Imidlertid droppet det russiske landslaget ut av turneringen 16. juni. Historien om hennes deltakelse i dette mesterskapet begynte den aller første dagen, de første russerne, sammen med polakkene, avga sin avgang, etter å ha klart å holde bare tre møter i gruppespillet i konkurransen.

Hvordan Russland spilte på EURO 2012

Teamet vårt startet sin opptreden på Euro 2012 i Wroclaw, hvor nesten 41 tusen tilskuere var personlig til stede på spillet med det tsjekkiske laget. De ble ikke skuffet - fem mål ble scoret på Meisky stadion den dagen, fire av dem ble scoret av laget vårt. Mål ble scoret av Alan Dzagoev (to ganger), Roman Shirokov og Roman Pavlyuchenko. Russerne fikk en ganske komfortabel fordel med to mål midt i første omgang, men kort tid etter starten av andre reduserte tsjekkerne (Vaclav Pilar) poengsummen. Treneren til teamet vårt, Dick Advocaat, i det 73. minutt av spillet, erstattet spissen Alexander Kerzhakov med sin kollega Pavlyuchenko. Seks minutter etter det formaliserte først Dzagoev, og deretter Pavlyuchenko, endelig fordelen med det russiske landslaget i forhold til det tsjekkiske laget med en score på 4: 1.

Våre fotballspillere spilte det andre spillet fire dager senere på Warszawa nasjonalstadion, hvor motstanderen var hjemmelaget. Og i dette spillet scoret Alan Dzagoev et utmerket mål etter et frispark av kapteinen på det russiske landslaget, Andrei Arshavin. Dette skjedde åtte minutter før slutten av første halvdel av møtet, og tolv minutter etter starten av det andre sendte Jakub Blaschikowski ikke mindre vakkert ballen i mål til Vyacheslav Malafeev. I det 70. minutt erstattet Advocate igjen Kerzhakov med Pavlyuchenko, men i motsetning til forrige kamp ga dette ikke resultater, det samme gjorde erstatningen av Dzagoev med Marat Izmailov 10 minutter senere. Møtet ble avsluttet med 1: 1-uavgjort.

Russernes tredje kamp fant sted på samme stadion, som igjen ble fylt med nesten 56 tusen tilskuere. Den siste rivalen til laget vårt i dette mesterskapet var landslaget i Hellas. Det eneste målet i dette møtet ble scoret av greskeren Giorgos Karagounis, da tiden som ble lagt til første halvdel av møtet allerede var i gang. Denne gangen utførte advokaten den vanlige utskiftningen av Kerzhakov med Pavlyuchenko mye tidligere, i løpet av møtet. Imidlertid endret verken denne erstatningen eller utseendet til en annen spiss, Pavel Pogrebnyak, i stedet for midtbanespilleren Denis Glushakov, eller utseendet på banen i stedet for forsvareren Anyukov, en annen angrepsspiller - Izmailov - utfallet av kampen. Russerne tapte 0: 1 og droppet ut av turneringen og ble nummer tre i gruppe A.