Hvordan Russland Spilte På EURO Championship

Det russiske landslaget ved EM levde ikke opp til forventningene til fansen, deres egne håp, og viktigst av alt, de spilte mye under deres evner. Mens eksperter, kommentatorer og fans diskuterte hvilken motstander som er mer praktisk for russerne i sluttspillet, ble den nasjonale fotballgruppen eliminert på scenen i gruppespillet.

Hvordan Russland spilte på EURO Championship

Det så ut til at Russland hadde sikret seg vei til kvartfinalen, slo det tsjekkiske landslaget med en score på 4: 1 i god stil og spilte uavgjort med turneringsvertene, polakkene. Det var tross alt en kamp med grekerne foran, som ingen tok seriøst med ett eneste poeng. Akk, russiske fotballspillere tok dem heller ikke på alvor. For å komme seg ut av gruppen var det nok for dem å spille uavgjort. Selv et nederlag i tilfelle uavgjort i en parallellkamp mellom Tsjekkia og Polen førte det russiske laget til kvartfinalen.

Ingen av dem skjedde. I første omgang hadde laget vårt gode sjanser til å ta ledelsen, men det gikk ikke i den siste fasen av angrepet. Grekerne forsvarte hele laget sitt og forsvarte sitt mål. Problemet kom i siste øyeblikk av første halvdel av møtet. Forsvareren av det russiske landslaget Sergey Ignashevich kastet uten hell ballen til motstanderen med hodet, og den greske midtbanespilleren Georgios Karagounis brøt utenom hindringene og skjøt porten til Vyacheslav Malafeev. I andre omgang la grekerne seg med bein i utkanten av målet. Russerne, som hovedsakelig prøver å bryte gjennom sentrum, har ikke skapt noe som er verdt.

Noen ganger, på Euro 2012, viste det russiske landslaget attraktiv fotball, men i det mest avgjørende øyeblikket viste de ikke det viktigste - deres kampkarakter. Alle snakker om uflaks - til fordel for de fattige, for det er sannhet - flaks til de sterkeste. Grekerne den kvelden viste en ekte sportslig karakter, en vilje til å dø på banen og var sterkere i ånden. "Akademikerne" fra det russiske fotballakademiet klarte ikke å takle dette.

Nok en gang har fotball vist at den ikke spilles av overføringskostnadene til spillerne og ikke lønnslistene, som samlet sett er høyere for det russiske landslaget enn for rivalene i gruppen. Mestring er ingenting uten karakter. For de fleste av spillerne i førstelaget, på grunn av deres alder, var dette den siste store turneringen. Nå må du bygge et nytt team.