Hvordan Komme Seg Rundt I Snøen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Seg Rundt I Snøen
Hvordan Komme Seg Rundt I Snøen

Video: Hvordan Komme Seg Rundt I Snøen

Video: Hvordan Komme Seg Rundt I Snøen
Video: Aktivitetshjelpemidler, sommer- og vinteraktivitet 2024, Kan
Anonim

Snø er farlig for sin uforutsigbarhet når det er mye av det, og du er i et annet område enn de vanlige gatene i byen din. Det er nyttig å vite noen viktige punkter når du beveger deg på snø.

Hvordan komme seg rundt i snøen
Hvordan komme seg rundt i snøen

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk andre støttepunkter i tillegg til føttene, for eksempel en isøks eller skistenger. Unngå også å bevege deg på steder der snøen er mer mettet med fuktighet. Slike områder inkluderer en snødekt hul, et sirkus, et trau.

Steg 2

Unngå å tråkke på snø nær overhengende steiner, da bergarter varmes opp raskere og snøen rundt smelter raskt. I tillegg medfører å skade i snøen nær en stein.

Trinn 3

Beveg deg med glidende trinn. For å gjøre dette, løft tærne litt og beveg føttene slik at de glir over snøen.

Trinn 4

I spesielt farlige og synkende områder skyver du snøen til en viss dybde og tapper den foran deg. Fortsett disse trinnene mens du beveger deg fremover og unngår det farlige området. Hvis du har et dypt snøhull foran deg, vil den beste løsningen være å komme deg rundt det. Hvis det av en eller annen grunn er umulig å omgå denne feilen, så gå veldig forsiktig ned og gjør feilen så behagelig som mulig. Ta med snø fra veggene og komprimerer den. Dette vil redusere vaskehullets dybde og gjøre det mindre farlig. Kom ut av hullet med en pinne eller isøks.

Trinn 5

Hvis du falt i snøen, så legg en pinne eller isøks og len deg på den, prøv å trekke benet ut. Hvis benet sitter fast, må du i alle fall ikke svinge, ikke bøy eller bøy det på kneet. Dette vil tampe ned snøen rundt foten din. Trekk tåen ut som om du er på tåen, og det blir lettere for deg å trekke benet ut. Hvis du har på deg sko som er enkle å fjerne, så ta av deg skoene og grav ut skoene.

Trinn 6

Ikke rist snø eller hell vann ut av skoene dine på steder der du ikke er sikker på at de er pålitelige. Og hvis du ser en skygge et eller annet sted i nærheten, så gå dit, da snødekket blir tettere der.

Anbefalt: