De Mest Spektakulære Kampene I FIFA World Cup

Innholdsfortegnelse:

Spektakulære fotballkamper kan kalles både vanskelige konfrontasjoner med en overflod av mål, og spill der store seire ble vunnet. Av de 64 kampene i det ferdige fotball-verdensmesterskapet i Brasil kan flere spesielle møter skilles ut.

De mest spektakulære kampene i FIFA World Cup 2014

Brasil - Tyskland (1-7)

Den mest ødeleggende seieren i verdensmesterskapet i 2014 kan betraktes som suksessen til det tyske landslaget i semifinalekampen mot vertslaget til verdensmesterskapet i Brasil. Tyskerne påførte søramerikanerne et knusende nederlag med en score på 7 - 1. Det er bemerkelsesverdig at første halvdel av møtet endte med en score på 5 - 0. I tillegg skal det bemerkes at det tyske laget var i stand til å score fem ganger på 18 minutter (fra 11. til 29. minutt av første omgang). Dette nederlaget var det største for det brasilianske landslaget i sin historie.

Spania - Nederland (1-5)

En av de første kampene i turneringen mellom de beste rivalene endte også med en knusende poengsum. Nederland påførte spanjolene et imponerende 5 - 1. Nederste omgang endte med en uavgjort mål, mens i andre omgang nederlenderne knuste motstanderens forsvar og scoret fire ubesvarte mål.

Australia - Nederland (2-3)

Nok et spill på gruppespilletappen mellom Nederland og Australia endte med stor poengsum. Tilskuerne kunne se fem scorede mål. Under møtet hadde begge lag en fordel i poengsummen. Først tok spillerne i Nederland ledelsen, men i andre omgang måtte van Gaal-mennene hente seg tilbake. Til ære for sistnevnte gjorde de ikke bare dette, men var også i stand til å vinne en viljesterk seier 3 - 2.

Nigeria - Argentina (2-3)

Kampen mellom Nigeria og Argentina presenterte også fem scorede mål. Hendelser i kampen begynte å utvikle seg veldig raskt. Først sluppet nigerianerne inn i 3. minutt, men allerede på fjerde vant de tilbake. I den fortettede tiden av første omgang førte Messi igjen sør-amerikanerne frem med et frispark. Begynnelsen av andre halvdel av møtet ble preget av et mål fra Nigeria, men nesten umiddelbart (i det 50. minutt) tok Argentina ledelsen igjen. Det endelige resultatet er en 3 - 2 seier for argentinerne.

Ghana - Tyskland (2 - 2)

Et av de lyseste møtene som endte uavgjort, var spillet mellom ghanerne og tyskerne. Tyske fotballspillere klarte bare å komme foran i andre omgang, men slo inn to ganger. Den neste sensasjonen av mesterskapet var å brygge. Men de tyske spillerne var ikke enige i dette. De klarte å utjevne poengsummen, som bestemte det endelige resultatet av kampen mellom Ghana og Tyskland (2 - 2).