FIFA World Cup: Resultatene Av Den Tiende Spilldagen For FIFA World Cup

21. juni var Brasil vertskap for kampene i andre runde i gruppe F og G i verdensmesterskapet. Som en del av den tiende spilldagen i turneringen kom lag fra Argentina, Iran, Tyskland, Ghana, Nigeria og Bosnia-Hercegovina inn i feltene i brasilianske byer. Spilldagen ble ikke preget av ytelsen som tilskuerne til verdensmesterskapet i 2014 allerede er vant til. Bare 6 mål ble scoret på tre kamper.

2014 FIFA World Cup: resultatene av den tiende spilldagen for FIFA World Cup

Landslagene i Argentina og Iran var de første som kom inn på banen innen den tiende kampdagen. Mange eksperter spådde en enkel seier for de fremtredende sør-amerikanerne, men i virkeligheten ble alt litt annerledes. Argentinas landslag hadde en veldig dårlig kamp. Til tross for at søramerikanernes ballbesittelse var over 70% allerede i første halvdel, forsvarte de iranske spillerne ganske rolig og lot argentinerne ikke skape ultrafarlige øyeblikk. Første omgang endte uten mål. 90 minutter av møtet gledet heller ikke publikum med scorede mål. Det så ut til at alle ville slutte uavgjort, men den argentinske kapteinen hadde sitt å si. Lionel Messi scoret et mål i den fortettede tiden med en nydelig driblingstreik fra utenfor den iranske direktelinjen. Argentina snappet seieren i de siste minuttene, og med seks poeng topper tabellen i gruppe F.

Spillets andre kamp viste seg å være veldig spennende. Landslagene i Tyskland og Ghana spilte seg imellom. Til tross for at tilskuerne ikke så noen mål i første omgang, så selve kampen veldig interessant ut. Denouementet kom i andre halvdel av møtet. I begynnelsen av andre omgang scoret tyskerne. Etter noen minutter klarte afrikanerne å hente seg tilbake, og gikk deretter helt frem. Tyskland tapte 1 - 2. Samtidig kan det ikke sies at poengsummen ikke var i samsvar med spillet. Imidlertid klarte tyskerne å vinne tilbake den andre ballen. Erstattet av Klose scorer han sitt første mål i den nåværende turneringen og 15 i kamper på verdensmesterskap. Den endelige poengsummen på møtet er en kampsavgjort 2 - 2, som har blitt den mest produktive så langt i turneringen.

I den siste kampen på spilldagen kjente tilskuerne igjen et lag, som til og med mistet sine teoretiske sjanser til å nå sluttspilletappen. I Cuiaba slo nigerianerne landslaget i Bosnia og Hercegovina med en minimumsscore på 1 - 0. Europeerne kan godt presentere en foregivelse for dommingen, for selv med en lik poengsum tok linjedommeren fra New Zealand en ren ball fra Dzeko, fikser en falsk offside posisjon. På slutten av omgangen scoret afrikanerne, men europeerne klarte aldri å hente tilbake. Det siste nederlaget 0 - 1 fratar bosnierne sjansene for å fortsette kampen for å nå sluttspilletappen.