De Viktigste Opplevelsene Av Starten Av Verdensmesterskapet I I Brasil

Innholdsfortegnelse:

Første runde i åtte grupper av verdenscupen endte på 16 kamper. Seerne kunne se alle 32 landslagene i aksjon. Ikke uten noen sensasjoner i starten av mesterskapet, som gjør at turneringen ser enda mer interessant ut. Det er tre kamper, hvor de endelige resultatene overrasket hele fotballverdenen.

Sensacii_chempionata_mira

Uruguay - Costa Rica (1-3)

I kampen mellom de regjerende mestrene i Sør-Amerika og landslaget i Costa Rica, kunne få ha spådd det endelige resultatet. Det uruguayanske laget har flotte spillere som spiller i de beste fotballklubbene i Europa. Edinson Cavanis navn alene er i stand til å skremme ethvert fiendens forsvar. Fotball er imidlertid så interessant at det er umulig å forutsi nøyaktig utfallet av en kamp. Etter første omgang vant favorittene 1 - 0, men i andre 45 minutter klarte de å slippe inn tre ganger. Videre, etter å ha sluppet inn mål, fant ikke uruguayanerne krefter til å skape skarphet ved portene til Costa Rica-landslaget. Resultatet av kampen ble en skikkelig sensasjon ved verdensmesterskapet i Brasil, og viste at favorittene ikke alltid vinner sikre seire.

Spania - Nederland (1-5)

De regjerende verdensmestrene og vinnerne av de to siste europeiske mesterskapene regnes som favoritter i enhver turnering. I kampen Spania - Holland skulle det ha stor fotball fra begge lag. Dette ble observert i første omgang av kampen i El Salvador på Fonte Nova stadion. Andre omgang var imidlertid helt uforutsigbar. Nederlanderne scorer fire ubesvarte mål mot det spanske laget. De regjerende verdensmestrene ble ikke bare slått, men demontert stykke for stykke. Man kunne anta en seier for Nederland, men en slik poengsum ble ansett som ufattelig. Klassen av kommandoer er ikke så forskjellig. Denne kampen var det første virkelige nederlaget og viste at ikke i Spania er alt så bra og skyfritt i organisasjonen av turneringen.

Tyskland - Portugal (4 - 0)

Nok et nederlag i kampen mellom de beste europeiske lagene fant sted på det allerede berømte Fonta Nova stadion i El Salvador. Noen dager tidligere hadde nederlenderne behandlet Spania på denne arenaen. Nå var det tyskernes tur. Det tyske landslaget ødela Portugal. Sluttresultatet på 4-0 er bevis på at tyskerne nesten er hovedfavorittene i verdensmesterskapet i Brasil. Cristiano Ronaldo klarte ikke å vise noe i kampen, og laget hans så uventet falmet ut. Allerede i første omgang scoret tyskerne lett tre mål, og i andre halvdel av møtet opprørte de nok en gang portugiserne. I dette spillet ble det første hat trick i mesterskapet trukket av Thomas Müller. Den endelige knusende poengsummen til fordel for Tyskland kan tilskrives sensasjonen av starten på verdensmesterskapet, i den grad det var forventet et lysere spill fra Portugal.