Brasil - Kroatia: Hvordan Den Første Kampen I Verdensmesterskapet I Endte

12. juni 2014 startet den viktigste fotballturneringen i fireårsperioden - verdensmesterskapet startet i Brasil. I åpningskampen måtte mesterskapets favoritt (brasilianere) spille med en sterk rival fra Europa - landslaget i Kroatia.

Brasil - Kroatia: hvordan den første kampen i verdensmesterskapet i 2014 endte

Verdensmesterskapets åpningskamp fant sted i den brasilianske byen São Paulo på Arena Corinthians stadion. En fullstendig fylt arena ventet på den første kampen til det brasilianske landslaget.

Etter startfløyta kjørte fansens øredøvende brøl brasilianerne fremover. I det 11. minutt ble imidlertid hele vertslandet til verdenscupen sjokkert. Forsvareren til de fem ganger verdensmestrene Marcelo kuttet ballen i sitt eget mål, og kroatene tok ledelsen i kampen. Etter 18 minutter gjenopprettet hovedstjernen til det brasilianske landslaget, Neymar, balansen, og sendte ballen med det mest nøyaktige lave sparket fra utenfor sekstenmeteren til helt hjørnet av målet. Stillingen i spillet ble lik - 1 - 1.

Etter pause prøvde brasilianerne å score ett mål til. De klarte å gjøre dette ikke fra spillet, men fra straffemerket. Neymar på 71 minutter brakte Pentacampions foran: 2 - 1. I de siste minuttene prøvde kroatene å hente seg tilbake. Keeperen reddet brasilianerne flere ganger. Som et resultat fungerte den urokkelige fotballregelen, og allerede i den fortettede tiden sendte det unge talentet til Oscar Oscar, hoppet ut til mål, ballen i nettet og satte sluttresultatet 3 - 1.

Det brasilianske landslaget vant sin første kamp i turneringen. Vi må imidlertid innrømme at pentacampions fikk tre poeng veldig vanskelig. Flere spennende kamper venter fansen.