FIFA World Cup: Hvordan Spillet Italia - Uruguay Ble Spilt

24. juni, i den brasilianske byen Natal, fant den viktigste kampen i gruppe D. Landslagene i Italia og Uruguay kjempet for å nå sluttspilletappen. Italienerne var fornøyd med uavgjort, mens sør-amerikanerne bare trengte en seier.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet Italia - Uruguay ble spilt

Kanskje spillet Italia - Uruguay vil fremprovosere en skandale i verdenscupen, dedikert til dømming. Fansen så ikke den lyse glitrende fotballen. Spillet var veldig intenst og uforutsigbart. Laglederne viste ikke sine beste kvaliteter, men hovedpersonen i møtet var en person som ikke har noe med verken Italia eller Uruguay å gjøre. Hoveddommeren fra Mexico Rodriguez Marco sa sitt tungtveiende ord i kampens 59. minutt og ble hovedpersonen i spillet …

Begynnelsen av første omgang ble holdt med fordel av det europeiske laget. Italienerne kontrollerte ballen mer, prøvde å true motstanderens mål med hengslede pasninger inn i sekstenmeteren. Imidlertid var det ingen farlige øyeblikk. Balotelli viste et forferdelig spill - det eneste den svarte angriperen kunne gjøre på banen var å få gult kort. I andre halvdel av omgangen la uruguayanerne til, men de kunne ikke skape et supermåløyeblikk heller. Fra første omgang kan man bare huske et farlig angrep fra uruguayanerne, der den italienske keeperen kom inn i spillet to ganger, mens italienerne bare husker Pirlos frispark.

Andre halvdel av møtet begynte med et like spill, og så skjedde kampens hovedbegivenhet, noe som effektivt påvirket utfallet av møtet. Hoveddommer Rodriguez Marco kommer på banen med det svært kontroversielle røde kortet Claudio Marchisio i det 59. minutt. Det vil være flere spørsmål om denne episoden. Mange fikk inntrykk av at dommeren rett og slett forvekslet kortene.

Etter det begynte uruguayanerne, med en numerisk fordel, å angripe med store styrker. De presset på portene til italienerne, men sistnevnte holdt ut. Vi må innrømme at det bare var ett farlig øyeblikk ved porten til det italienske landslaget. Den uruguayanske spilleren skjøt farlig mot det europeiske lagets mål fra utenfor sekstenmeteren, men bommet på målet.

I det 79. minutt spilte møtets hoveddommer igjen åpent for Uruguay. Luis Suarez i italienernes baneområde biter på Celinis skulder, men dommeren viste ikke noe kort. Uansett nasjonale preferanser, vet enhver som forstår fotball - dette er et rent rødt kort. Dommeren ble igjen feilaktig til fordel for Uruguay.

Bare et par minutter etter hjørnet scorer Diego Godin med hodet, kanskje det viktigste målet i livet hans. Uruguay kommer foran i det 81. minutt av møtet, og hele fotballen Italia stuper i sorg.

Etter at målet var scoret, prøvde italienerne å angripe i mindre mengde, men de kunne ikke gjøre noe. 1-0 vinner Uruguay og går videre fra andreplassen i gruppe D til sluttspillet. Italienerne utgjør også selskapet til Spania, England og flere andre lag som forlater mesterskapet.