Hvordan Bruke Magnesium

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bruke Magnesium
Hvordan Bruke Magnesium

Video: Hvordan Bruke Magnesium

Video: Hvordan Bruke Magnesium
Video: Как правильно нанести тефлоновую ленту 2024, Kan
Anonim

Magnesia brukes veldig ofte i trening av vektløftere og kraftløftere - mennesker som ofte må løfte vekter som virker utrolige for den gjennomsnittlige personen. Det brukes noen ganger av gymnaster og andre idrettsutøvere. Til tross for den tilsynelatende enkle bruken, er det nødvendig å kjenne til de grunnleggende reglene som vil gjøre magnesia til et effektivt verktøy.

Bar magnesia
Bar magnesia

Bruksanvisning

Trinn 1

Avhengig av bruk av magnesia, må du velge typen du vil kjøpe den. De vanligste formene der magnesia finnes er væske, stang og pulver. Hver har sine egne fordeler og ulemper. Men i hver sport er det vanlig å bruke en eller annen form for magnesia.

Steg 2

Magnesia skal brukes der det kreves et godt grep mellom hendene og prosjektilet. Dette er fjellklatring, gymnastikk, vektløfting.

Trinn 3

I fjellklatring brukes utelukkende magnesia i pulverform. Du må oppbevare den i en spesiell pose. For å feste denne vesken, anbefales det å knytte den til en stropp eller ryggsekk i området bak. Det er nødvendig å bruke magnesia for bedre håndgrep med fjellet (vertikale hindringer). For å gjøre dette, dryss pulveret lett på håndflaten og gni inn i det.

Anbefalt: