Hvordan Det Russiske Ishockeylaget Presterte Under Verdensmesterskapet I

VM i ishockey 2012 fant sted fra 4. til 20. mai. Spillene ble holdt i to naboland: Finland og Sverige, nærmere bestemt i hovedstaden - Helsingfors og Stockholm.

Hvordan det russiske ishockeylaget presterte under verdensmesterskapet i 2012

De 16 landslagene ble delt inn i to grupper: Rappu N, som spilte de innledende etappekampene på isen i Hartwall Arena i Helsingfors, og gruppe S (som inkluderte det russiske landslaget), som spilte den innledende etappen på Globe Arena. i Stockholm. I henhold til resultatene av kampene nådde følgende lag sluttspill: fra gruppe H - landslagene i Canada, USA. Finland og Slovakia, fra gruppe S - lag fra Russland, Sverige, Tsjekkia og Norge. Det russiske landslaget var det eneste som vant alle de 7 kampene i den innledende etappen.

Da spilte laget vårt jevnlig kamper med det norske landslaget i kvartfinalen, etter å ha vunnet med poengsummen 5: 2, og med det finske landslaget i semifinalen, etter å ha vunnet med poengsummen 6: 2. I det siste finalemøtet skulle hun spille med det slovakiske landslaget, som beseiret kanadierne i kvartfinalen (4: 3), og i semifinalen - tsjekkerne (3: 1).

Kampen om gullmedaljene fant sted 20. mai på isen i Hartwall Arena. Stadionet var fylt til full kapasitet. Det russiske landslaget ble ansett som den utvetydige favoritten, men slovakene skulle aldri vært undervurdert. Selve det faktum at de nådde finalen og slo så formidable rivaler som kanadiere og tsjekkere, sa mye.

Og slovakkene beviste straks at de var veldig målbevisste. Allerede i andre minutt av den første perioden åpnet de en konto! Kapteinen til landslaget Z. Haro overrasket keeperen vår med et kraftig kast fra den blå linjen. En slik start kunne ha motet noen, men til æren for spillerne våre, ble de ikke forvirrede, grep initiativet og begynte å skape farlige øyeblikk ved porten til det slovakiske laget. I det 10. minutt gjorde Datsyuk en nøyaktig langpasning til Ovechkin, han brøt ut i sonen og la en pasning fra venstre side til Semin, som kastet pucken i målvakten Lacos mål. Den andre delen av perioden ble holdt i tokantede angrep, lagene dro til pause med samme poengsum 1: 1.

I 6. minutt i andre periode scoret våre hockeyspillere det andre målet, Perezhogin scoret. Og på det 14. minuttet ble stillingen 3: 1, da Tereshchenko og Shirokov dyktig implementerte en to-til-en-avslutning. Etter bare to minutter fløy pucken igjen inn i porten til Laco etter et kast fra Semin, som kom ut en mot en med den slovakiske keeperen.

Våre hockeyspillere “fanget motet”, og selv om slovakkene hardt motsto, motangrep, var resultatet av kampen allerede klart. I den tredje perioden scoret det russiske landslaget ytterligere to mål for slovakerne, og fikk inn ett som svar når de spilte i mindretall. Sluttresultatet er 6: 2 til vår fordel. Det var en veldig vakker og velfortjent seier! Alle sportskommentatorer sa enstemmig det høye nivået på laget vårt, som ikke ga motstanderen noen sjanse.