Det Som Truer Holdingen Av Vinter-OL I Russland

Innholdsfortegnelse:

Det Som Truer Holdingen Av Vinter-OL I Russland
Det Som Truer Holdingen Av Vinter-OL I Russland

Video: Det Som Truer Holdingen Av Vinter-OL I Russland

Video: Det Som Truer Holdingen Av Vinter-OL I Russland
Video: Замерзаю в Таиланде / Приключения в горах Пху Тхап Бок / Мотоциклетный тур по Пхетчабуну 2024, April
Anonim

Under forberedelsene til vinter-OL 2014 i Sotsji var det en trussel om forstyrrelse av arrangementet mer enn en gang. Et av hovedproblemene som kan forstyrre lekene er for tiden trusselen om terrorangrep.

Det som truer holdingen av vinter-OL i Russland
Det som truer holdingen av vinter-OL i Russland

Planlegg forstyrrelser og beskyldninger fra andre stater

Et av de første problemene som oppstod som forberedelse til de olympiske leker i Sotsji, var forstyrrelsen av byggeplanene og den uutviklede infrastrukturen i regionen, men situasjonen stabiliserte seg takket være Russlands president Vladimir Putins handlinger og kommisjonen han opprettet for forberedelsen. og avholdelse av de olympiske og paralympiske lekene i 2014.

I august 2013 oppsto det en konflikt med regjeringen i en rekke land som beskyldte russiske myndigheter for å "skremme seksuelle minoriteter" som et resultat av vedtakelsen av en spesiell lov mot dem. Ulike uttalelser ble gitt, særlig av Barack Obama, om at for å bevare konkurransens ånd, må Russland utelukke diskriminerende holdninger til seksuelle minoriteter og idrettsutøvere med ikke-tradisjonell seksuell legning.

Etter hans mening vil de fleste land støtte ham om at den seksuelle legningen til konkurrentene ikke skal ha betydning. Noen representanter for utenlandske seksuelle minoriteter har allerede kunngjort at de forbereder spesielle protester mot de olympiske leker i Sotsji.

Trussel om terrorangrep

I dag, på territoriet til Sotsji, hvor de olympiske vinterleker 2014 vil bli avholdt, er trusselen om terrorhandlinger fortsatt, kilden til dette er terrorister fra Nord-Kaukasus. Samtidig forsikrer regjeringen at det kommende OL blir det tryggeste sportsarrangementet.

Sikkerhet på himmelen vil bli sikret av droner, og hurtigbåter vil vises på sjøsiden. Tilsvarende spesialtjenester er allerede i gang med å forberede sikkerhetstiltak direkte på bakken. Likevel hevder etterretningsanalytikere at det er behov for ytterligere beskyttelse mot primitive eksplosive enheter.

En åpen trussel mot Russland ble kunngjort av den saudiske prinsen Bandar Bin Sultan, som hevder at en tredje verdenskrig kan begynne i nær fremtid. Under et møte med Vladimir Putin i august truet han med å "løsne hendene" på tsjetsjenske terrorister hvis ikke Russland overga Syria. Denne informasjonen om trusler mot Russland og de olympiske anleggene er bekreftet av den libanesiske avisen Al-Safir.

Anbefalt: