Når Vil åpningen Av De Olympiske Leker I Sotsji Finne Sted?

Innholdsfortegnelse:

Når Vil åpningen Av De Olympiske Leker I Sotsji Finne Sted?
Når Vil åpningen Av De Olympiske Leker I Sotsji Finne Sted?

Video: Når Vil åpningen Av De Olympiske Leker I Sotsji Finne Sted?

Video: Når Vil åpningen Av De Olympiske Leker I Sotsji Finne Sted?
Video: Inside with Brett Hawke: Zane Waddell 2024, April
Anonim

XXII vinter-OL starter veldig snart i Sotsji. Tidspunktet for deres eierandel er planlagt fra 7. til 23. februar 2014. I vårt land blir vinter-OL arrangert for første gang i historien.

Når vil åpningen av de olympiske leker i Sotsji finne sted?
Når vil åpningen av de olympiske leker i Sotsji finne sted?

Hvordan går forberedelsene til åpningsseremonien?

Arrangørene som er involvert i å forberede åpningsseremonien til vinter-OL i Sotsji, lover et uforglemmelig og spektakulært show. Den grandiose aksjonen, der mer enn 2,5 tusen skuespillere vil delta, er planlagt til 7. februar 2014. Det vil finne sted i Sotsji, på det sentrale fisht stadionet, arenaen er laget i form av en fjelltopp.

Dette OL-anlegget ble bygget spesielt for de seremonielle begivenhetene i OL - åpnings- og avslutningsseremonier, samt tildeling av olympiske medaljer. Åpningen av OL forventes å være til stede av rundt 60 stats- og regjeringssjefer i forskjellige land, samt sjefer for betydningsfulle internasjonale organisasjoner.

Feiringsscenario

De beste russiske manusforfatterne og regissørene deltar i forberedelsen av åpningsseremonien. En av lederne for forberedelsene til åpningen av de olympiske leker var K. Ernst, generaldirektør for Channel One. Detaljene i manuset holdes strengt fortrolige, men det er ingen tvil om at dette vil være et unikt show, utarbeidet på et veldig høyt teknisk nivå.

Imidlertid er det mange antagelser om hvordan åpningsseremonien vil finne sted. Det forventes at den olympiske flammen vil bli tent i rommet, og seremonien vil være basert på den gamle greske myten om guden Prometheus, som ga mennesker ild, som han ble straffet av gudene og lenket til toppen av Mount Fisht.

Som du vet, ble kaninen, isbjørnen og leoparden valgt som symboler på de olympiske leker. Den lyse og uforglemmelige åpningsseremonien blir sendt direkte av alle de sentrale TV-kanalene. Det vil også være mulig å se det på Internett-ressurser på nettet.

Hvor å kjøpe og hvor mye er billetter

Den eneste offisielle leverandøren av billetter til de olympiske leker er organisasjonskomiteen i Sochi 2014. Billettene selges på organisasjonskomiteens offisielle nettside. Tradisjonelt var de dyreste billettene som ble solgt billetter til åpningsseremonien - startprisen er omtrent 6000 rubler. Men i det offisielle salget endte de, selv om de var dyre.

Det kan antas at nå selges også disse billettene, men til en pris som er mye høyere enn den offisielle, selv om det i løpet av salgsperioden var begrensninger på antall kjøpte billetter per en hånd. I tillegg er et slikt salg forbudt ved lov.

Anbefalt: