Hvilke Av Deltakerne I Finalen I Euro Ble Den Mest Populære På Runet

Den siste turneringen i fotball-EM UEFA EURO 2012 ™ Polen-Ukraina ble arrangert i Kiev 1. juli 2012. Landslagene i Spania og Italia kjempet om den høyeste prisen. Yandex har identifisert TOP-5 av de mest populære fotballspillerne i det siste spillet.

Hvilke av deltakerne i finalen i Euro 2012 ble den mest populære på Runet

På femteplass kom Andrea Pirlo, den italienske midtbanespilleren. Allerede i kampens andre minutt fikk han en pasning fra motstanderens straffefelt, men skjøt unøyaktig. Gripende øyeblikk med deltakelse av en fotballspiller skjedde mer enn en gang i begge halvdeler av konfrontasjonen. Ifølge selskapet "Yandex" reagerte folk aktivt på slike hendelser og henvendte seg til søkemotoren for ytterligere informasjon.

Den fjerde linjen på den hederlige listen ble tatt av Iker Casillas - keeperen til det spanske laget. Den erfarne keeperen fortjener spesiell oppmerksomhet for sin upåklagelige prestasjon under kampen. Det mest gripende øyeblikket var i det 52. minutt, da det italienske landslaget fikk sjansen til å score, men fotballspilleren klarte ikke å slå Casillas en mot en. Det var mange farlige øyeblikk i første omgang, men keeperen hjalp alltid til.

På tredjeplass er keeperen til det italienske landslaget Gianluigi Buffon. Helt i begynnelsen av andre omgang reddet han laget fra et tilsynelatende uunngåelig mål. Mot slutten av kampen hadde det italienske forsvaret kollapset helt, og keeperen var desperat etter å redde laget fra et knusende nederlag. Selv om finalen endte 4-0 til fordel for det spanske landslaget, fikk keeperen respekt for publikum.

Andreplassen på pallen ble inntatt av den spanske spissen Fernando Torres. Denne fotballspilleren traff motstanderens mål i det 84. minutt. Totalt scoret han tre mål under UEFA EURO 2012. Bare seks idrettsutøvere som deltok i forskjellige stadier av turneringen kan skryte av en slik prestasjon. Det er bemerkelsesverdig at Torres kom inn på banen bare i det 75. minutt av finalen.

Førsteplassen på TOP-5-listen tilhører den italienske spissen Mario Balotelli. Profilen er også en av de seks beste spillerne som scorer tre mål på UEFA EURO 2012 ™ Polen-Ukraina. Dessverre klarte han ikke å score i finalen, men han ble gjentatte ganger en deltaker i akutte situasjoner ved motstanderens mål.