FIFA World Cup: Hvordan Var Spillet Colombia - Elfenbenskysten

19. juni, på stadion til ære for den store brasilianske spissen Garrinchi, fant kampen i andre runde av gruppe C på FIFA verdensmesterskap sted. Landslagene i Colombia og Elfenbenskysten møttes i hovedstaden i Brasil. Begge lag vant seire i de første kampene, så deres personlige konfrontasjon var veldig spennende og viktig med tanke på den endelige fordelingen av plasseringer i gruppe C.

2014 FIFA World Cup: hvordan var spillet Colombia - Elfenbenskysten

Kampen mellom landslaget i Colombia og Elfenbenskysten begynte rolig og målrettet. Viktigheten og betydningen av kampen ble kjent i begge landslagens handlinger. Derfor avslørte ikke lagene seg i første omgang, og i utgangspunktet hersket kampen. Den virkelige kampen om ballen fant sted i alle deler av feltet, det var veldig vanskelig for de kreative spillerne i begge lag å skape målsjanser. Imidlertid hadde colombianerne et veldig farlig angrep. Men den colombianske spilleren fra den mest fordelaktige posisjonen kunne ikke komme på mål. Afrikanerne prøvde å angripe med et øye på sitt eget mål. Tilskuerne så flere streker med lang rekkevidde utført av ivorianerne.

Hele første omgang følte ansvar for resultatet, som satte press på spillerne. Kanskje det er grunnen til at første halvdel av møtet endte med et målløst trekk.

I andre omgang ble spillet mye morsommere. Først ble afrikanerne reddet av målposten etter et av angrepene fra Colombia. Dette var den første vekkeren for ivorianerne.

På 64. minutt fant den første ballen sted. Sør-amerikanerne tok et hjørne fra venstre flanke. James Rodriguez svarte på baldakinen inn i sekstenmeteren, som sendte hodet og sendte den første ballen i målet til afrikanerne. Det colombianske landslaget ledet 1 - 0. Etter målet så publikum de allerede tradisjonelle interessante dansene til søramerikanere til ære for det scorede målet.

På det 70. minutt fikk Colombia en veldig rask kontring, som endte med nok et mål for ivorianerne. Juan Quintero gikk til et møte med den afrikanske keeperen og sendte rolig ballen forbi keeperen i mål. Med stillingen 2 - 0 hadde mange tilskuere følelsen av at Colombia rolig ville bringe kampen til seier. Det gikk imidlertid ikke slik.

Intrigen i møtet ble gjenopplivet av Gervinho, som i 73 minutter gjorde en strålende solo-pasning fra flanken, kronet med et slag mot nærmeste hjørne. Ivorianerne fikk tilbake ett mål, og scoret 2 - 1 til fordel for søramerikanerne.

Afrikanerne brukte de siste minuttene i angrep, men klarte ikke å score det andre målet. Det colombianske landslaget prøvde å skarpe kontringer og til og med nesten scoret det tredje målet. Sparket til den søramerikanske spilleren fra midten av feltet ble frastøtt av keeperen. Den lure colombianeren prøvde å kaste keeper, men ganske mye var ikke nok.

Sluttresultatet på 2 - 1 markerer Colombias seier og tar søramerikanerne til en klar førsteplass i gruppe C etter to runder.