FIFA World Cup: Hvordan Var Spillet Costa Rica - England

24. juni, i gruppe D på FIFA verdensmesterskap i Brasil, fant en kamp mellom landslagene i Costa Rica og England sted. Europeerne hadde allerede sikret seg en tur hjem etter gruppespillet, og Costa Ricans forberedte seg på sluttspillet.

2014 FIFA World Cup: hvordan var spillet Costa Rica - England

Forfedrene til fotball hadde ikke annet valg enn å i det minste på en eller annen måte glede fansen med den første og eneste seieren i turneringen. Britene så imidlertid ikke så kule ut som mange forventet før starten av verdenscupen.

Første omgang var gjerrig med skarpe angrep og scoringsjanser. Blant de farlige situasjonene som oppstod ved portene til begge lag, kan bare to episoder skilles ut. Først i det 23. minutt utførte en costaricansk spiller med navnet Borges et smart frispark. Ballen traff tverrliggeren til det britiske målet. Etter det kunne europeerne ha scoret fra standarden. Sturridge, fra en førsteklasses posisjon etter et hjørnespark, savnet imidlertid målet etter en rabatt fra en av partnerne.

Første omgang endte med en målløs uavgjort 0 - 0.

I andre halvdel av møtet så britene litt mer aktive ut, men dette hjalp dem ikke med å få sin eneste seier i mesterskapet. Blant de farlige angrepene er det verdt å huske øyeblikket med Sturridge på 65 minutter. Partnere førte britene frem til målet, men det farlige øyeblikket med et mål endte ikke - Sturridge skjøt forbi både keeper og porten fra nært hold.

Det endelige resultatet av møtet 0 - 0 gjenspeiler tydelig hvordan spillet var. Sannsynligvis mottok ikke britene fans, selv i denne kampen, ikke tilfredshet for de to tidligere nederlagene til laget deres. Og hele Costa Rica feirer en enestående suksess. Det sentralamerikanske laget kommer ut med sju poeng på førsteplassen i dødsgruppen. Nå må Costa Ricans vente på sin rival i 1/8 finalen i verdenscupen.