FIFA World Cup: Hvordan Spillet Ble Spilt Uruguay - England

19. juni, ved verdensmesterskapet i Brasil, møttes landslagene i Uruguay og England i andre runde i gruppe B. Begge lag ble beseiret i første runde, så kampen i Sao Paulo skulle bli en av de viktigste for begge lagene. I tilfelle nederlag ville landslagene minimere sjansene for å komme seg ut av dødsgruppen.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet ble spilt Uruguay - England

Alle fansen på tribunen på stadion i Sao Paulo ventet glitrende, spektakulær og lidenskapelig fotball. Mange seere gledet seg til denne kampen, fordi de forsto at alt kunne avgjøres i dette spillet for landslagene.

Kampen viste seg å være veldig interessant og spennende. Det første farlige øyeblikket ble skapt av britene. Etter å ha arkivert fra standarden slo Rooney det tomme målet med hodet fra en halv meter. Alle de britiske fansen tok tak i hodet på seg, og Rooney selv ville gjort det samme hvis han ikke hadde hengt under streiken i luften. Uruguayerne svarte med et farlig spark, men ballen bommet tommer fra mållinjen.

Det må innrømmes at England hadde mer ballbesittelse, men de var de første som sluppet inn. I det 39. minutt jobbet den søramerikanske gjengen med fremover Cavani - Suarez. Den første ga en fantastisk pasning nøyaktig til hodet til Suarez, og poengsummen i kampen ble åpnet. Uruguayanernes glede kjente ingen grenser, for det var en veldig viktig ball.

I første omgang så ikke publikum flere mål. Denouementet kom i løpet av andre halvdel av møtet.

Etter pause presset britene uruguayanerne til porten. Angrepene fra forfedrene til fotball var de farligste, men ganske mye var ikke nok for et mål. Wayne Rooney, midt på omgangen, treffer Muslera fra nesten 9 meter. Øyeblikket var det farligste. Ingen dekket den britiske angriperen i straffefeltet. En førsteklasses mester er forpliktet til å realisere slike øyeblikk.

Imidlertid scoret Rooney fortsatt. I det 75. minutt lukket han pasningen fra flanken og gjorde poengsummen lik. Uruguay holdt ikke ut ganske mye. Det var en følelse av at nå vil britene legge presset på motstanderen. Men fotball er uforutsigbar. I det 85. minutt tar Muslera ballen langt foran, Cavani kjemper med britens forsvarer for rideballen. Dette fører til slutt til at Luis Suarez faller ut på et møte med Hart. Det sterkeste slaget og poengsummen var igjen til fordel for Uruguay - 2 - 1. Etter et slikt sjokk prøvde britene å hente tilbake, men klarte ikke å gjøre det.

Luis Suarez, som ble kampens helt, ble erstattet. Og dommeren med siste fløyte noterte Uruguays seier. Fans av søramerikanere med tårer i øynene gledet seg over denne hendelsen. Suarez selv gråt nesten av lykke. Men dette er bare begynnelsen på turneringen.

Uruguayanernes seier økte sjansene for å kvalifisere seg fra gruppen betydelig, og britene kan bare håpe på et mirakel. Mye vil avhenge av neste kamp Italia - Costa Rica. Uansett er situasjonen i dødsgruppen veldig forvirrende.