Hvordan Pakke Inn En Kickboksing

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Pakke Inn En Kickboksing
Hvordan Pakke Inn En Kickboksing
Anonim

Kickboxing er en ganske traumatisk sport. Kanskje den enkleste og mest effektive måten å beskytte hendene mot skader på er å trykke på. Bandasjene strammer håndleddene, noe som kan redusere antall skader. For nybegynnere er det nok å bruke elastiske bandasjer som er 2,5 meter lange.

Hvordan pakke inn en kickboksing
Hvordan pakke inn en kickboksing

Bruksanvisning

Trinn 1

Vanligvis selges bandasjer rullet sammen med borrelåsen øverst og tommelfingeren på innsiden. For å pakke bandasjen rundt hånden din, må du brette den annerledes. Rull opp bandasjen til full lengde, rett den forsiktig ut og plasser den slik at borrelåsbunken er øverst og krokene er nederst.

Steg 2

Rull det hektede båndet inn i en tett rull og fortsett med å vikle bandasjen, trekke og rette den litt ut. Etter å ha vridd hele bandasjen, legg tommelfingeren på rullen. Det anbefales å lagre bandasjen i denne formen - den vil ikke slappe av under transport og er helt klar for bandasje.

Trinn 3

Ta bandasjen og legg løkken over tommelen. Legg rullen over baksiden av hånden. Legg det over håndleddet og trekk det litt til utsiden av lillefingeren.

Trinn 4

Skyv rullen mellom ringfingeren og lillefingeren og pek den mot håndleddet. Pakk rundt børsten.

Trinn 5

Før bandasjen fra utsiden av håndleddet skrått mot pekefingeren. Pakk fingeren, før båndet mellom den og den midterste, mot håndleddet og vik den rundt armen igjen.

Trinn 6

Pakk ringfingeren. For å gjøre dette, skyv bandasjen mellom ham og lillefingeren, ta den ut fra siden av langfingeren, rett den igjen mot håndleddet og vri en halv sving rundt hånden.

Trinn 7

Pakk langfingeren, før tapen mellom den og indeksen og før til ringfingeren. Trekk båndet til tommelfoten og pakk det rundt håndleddet.

Trinn 8

Strekk mot pekefingeren slik at bandasjen overlapper knokene. Sveip under håndflaten og ta den ut rundt lillefingeren. Kast over knokene til tommelen og igjen under håndflaten.

Trinn 9

Sikt mot håndleddet, koble borrelåsen og fest den til håndleddet.

Anbefalt: