Cardio Kickboksing - Kickboksing, Boksing, Muay Thai

Cardio Kickboksing - Kickboksing, Boksing, Muay Thai
Cardio Kickboksing - Kickboksing, Boksing, Muay Thai

Video: Cardio Kickboksing - Kickboksing, Boksing, Muay Thai

Video: Cardio Kickboksing - Kickboksing, Boksing, Muay Thai
Video: Cardio Kick Boxing - Track Muay Thai Edit Para K1 Fitness 2024, Kan
Anonim

Cardio kickboxing er en sport som er en syntese av tilsynelatende inkompatible fagområder som kickboksing, aerobic og dans. Ved å kombinere spark og slag i rekkefølge får du en lunefull dans. Det er ikke rom for pause, så gjør deg klar for intens aktivitet.

Cardio kickboksing - kickboksing, boksing, muay thai
Cardio kickboksing - kickboksing, boksing, muay thai

Det er på tide å danse. Når du gjør cardio kickboksing, vil du kaste slag i luften. Hvis du, når du arbeider med sportsutstyr, poter, skjold, vesker og puter, utgjør motstand, må du nå skape den nødvendige motstanden selv. Hvis du slår målløst "ingensteds", kan du skade skulderen, albuen eller korsryggen, så målløs. For å gjøre dette, prøv å forestille deg at du treffer en pose som, når du står i veien for støt, vil forhindre full forlengelse av albuen eller kneleddet, og derfor minimerer risikoen for skade, så kontroller rekkevidden til alle dine handlinger.

Ikke glem også de "slående" stedene og de foretrukne anvendelsespunktene for streik på kroppen til en imaginær motstander. Det er tross alt ikke behov for å slå et direkte slag mot hodet, selv om det er hodet til en imaginær motstander. For det første fordi du mister styrke, og for det andre vil dette slaget være mer effektivt hvis det påføres magen.

Har du noen gang hatt ryggproblemer? Tro meg, dette er ikke en spøk! Men du kan unngå dem hvis du følger følgende regler: Ikke spar på høyt nivå med mindre du føler deg helt forberedt på det; se hvordan du slår med beina og får dem til å treffe nøyaktig på et tenkt mål; ikke bruk uforsiktig eller utilsiktet luftangrep; ikke gjør treghetsbevegelser. Hvis du føler ubehag, mye mindre smerte, stopp umiddelbart og gå rolig til du føler deg klar til å fortsette øvelsen. Å sparke over hodet kan skade, strekke eller skade muskler. Du kan også trene perfekt ved å sparke på et høyere nivå.

Anbefalt: