Hvordan Komme Inn I En Basketballklubb

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I En Basketballklubb
Hvordan Komme Inn I En Basketballklubb

Video: Hvordan Komme Inn I En Basketballklubb

Video: Hvordan Komme Inn I En Basketballklubb
Video: Hvordan komme inn på Medisinstudiet i Oslo? | University of Oslo | ArhaMedic 2024, April
Anonim

Selv besittelse av sportstalent og mange timers arbeid i treningsstudioet gjør at ikke alle idrettsutøvere kan komme inn i ønsket lag. Det er visse trinn du kan ta som dramatisk kan øke sjansene dine for å komme inn i en basketballklubb. La oss vurdere hva du trenger å gjøre spesielt for dette.

Hvordan komme inn i en basketballklubb
Hvordan komme inn i en basketballklubb

Det er nødvendig

  • - Konstant oppmøte på treninger og treningsleirer;
  • - Kontakter med laget du vil spille med.

Bruksanvisning

Trinn 1

Spill basketball siden skoletiden. Dette vil hjelpe deg med å utvikle ferdighetene dine til et utmerket faglig nivå mens andre er opptatt med ubrukelige ting. Ikke kast bort dyrebar tid. Spill når du kan. Bruk når som helst og vis dine ferdigheter i alle slags konkurranser.

Steg 2

Delta på alle slags utendørs basketballbegivenheter. Det er nå mange sportsleirer, både om sommeren og gjennom hele året. Det vil bringe deg nærmere profesjonelle idrettsutøvere og trenere. Dette er en uvurderlig opplevelse. Så er det bare å finpusse ferdighetene du tilegnet deg på treningsleiren.

Trinn 3

Lær det grunnleggende om basketball så tidlig som mulig. Gratis kast, dribling, rebound er de grunnleggende øvelsene og elementene som må mestres til perfeksjon.

Trinn 4

Bli en spiller i skolelaget og få fotfeste i det. Husk at du trenger å være i form hele tiden, så glem den lange sommerferien. Om sommeren bør du trene og gjøre det hardt. Delta i sportsleirer om sommeren, utdann den voksende generasjonen og bli med på lokale lag. Alt dette vil hjelpe deg å holde deg i form og forbedre dine ferdigheter.

Trinn 5

Spill på universitetet eller college basketball laget. Her må du gi alt du kan, for det er fra studietiden din profesjonelle basketballkarriere kan begynne. Det er viktig å bli lagt merke til av trenerne og lederne for lagene du skal konkurrere med.

Trinn 6

Kontakt trenerteamet til teamet du allerede ønsker å komme inn på som profesjonell spiller. De trenger å vite nøyaktig at du vil jobbe med dem. Dette vil øke sjansene dine. Gå til treningen og spillene til dette laget flere ganger, dvs. bli lagt merke til. Prøv også å komme inn på lagets interne politikk og prøv å finne ut hvilke spillere det trenger og hvilke krav som er der. Hvis du gjør alt kompetent og gir verdi til treneren og teamet, vil du definitivt bli ansatt.

Anbefalt: