Hvordan Komme Inn I En Fotballklubb

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I En Fotballklubb
Hvordan Komme Inn I En Fotballklubb

Video: Hvordan Komme Inn I En Fotballklubb

Video: Hvordan Komme Inn I En Fotballklubb
Video: Hvordan komme inn på Medisinstudiet i Oslo? | University of Oslo | ArhaMedic 2024, April
Anonim

Fotball er spillet for millioner. Følelser, spenning, kamp. La oss snakke om hvordan vi kan komme nærmere og komme inn i denne drømmeverdenen, som for mange har blitt slik siden barndommen.

Hvordan komme inn i en fotballklubb
Hvordan komme inn i en fotballklubb

Det er nødvendig

Kjærlighet for klubben din)

Bruksanvisning

Trinn 1

Å jobbe i favorittklubben din i mange år er en fantastisk og ønsket drøm for tusenvis av gutter.

En fotballklubb (ikke et lag) er en stor og kompleks kompleks struktur der folk fra forskjellige yrker er involvert: fra rengjøringsdame og massasjeterapeut til faktisk trenere, spillere og presidenten.

Det mest åpenbare og ønskelige stedet for gutter i alle aldre er selvfølgelig et sted på banen.

Men det skjedde slik at foreldrene dine ikke sendte deg til sport som barn. skole. Eller du visste rett og slett ikke om fotball da.

Ikke fortvil!

Selv om du ikke har en karriere innen sport, er det mange andre muligheter for å jobbe i en fotballklubb.

Steg 2

Fotballklubber har en stor, velutviklet infrastruktur, så de kan trenge: programmerere for å installere nettverk, tjenester, programvare, simulere teamopplæringsprogrammer osv., Trenere, massører, ledere, journalister for å samle materiale til klubbavisen eller programmer for kamper, fotografer, stadionarbeidere og til og med agronomer - listen er enorm.

Hvordan komme inn i en fotballklubb
Hvordan komme inn i en fotballklubb

Trinn 3

Så det å si "Jeg vil jobbe for en fotballklubb" er ikke nok. Bestem deg for området du interesserer deg for: hva som er nær deg og hva du kan være nyttig for din favorittklubb. Høyere utdanning spiller en stor rolle her, som det gjør i enhver annen jobb i disse dager.

Første gang kan du prøve å få jobb der, for eksempel for sommeren. Midlertidig. Gjør litt enkelt arbeid, samtidig som du viser deg den gode siden og ser nøye på mulige fremtidige ledige stillinger. Det kan hende at klubben selv etter en stund vil invitere deg til en fast jobb som gir både god, stabil inntekt og glede.

Trinn 4

Det viktigste er ikke å sitte stille - så sikkert vil ingenting forandre seg. Arbeid, prøv, gi deg selv, bli vellykket, og du vil definitivt bli lagt merke til.

Anbefalt: