Hvordan Smøre Rullene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Smøre Rullene
Hvordan Smøre Rullene

Video: Hvordan Smøre Rullene

Video: Hvordan Smøre Rullene
Video: Hvordan smøre kjede på sykkel? 2024, April
Anonim

For at rullene skal vare lenge og alltid være i god stand, trenger de konstant pleie. I tillegg til å opprettholde utseendet, må du nøye overvåke mekanismen som driver hjulene på rullene og er vanlige lagre. Bare hvis de smøres regelmessig, kan uønsket skade og slitasje forhindres.

Hvordan smøre rullene
Hvordan smøre rullene

Det er nødvendig

  • - Lagerfett,
  • - Bensin.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å smøre rullemekanismen, må du først fjerne hvert hjul. Selve lagrene som driver rullene er plassert inne i hjulene. For smøring og spyling må de tas ut og demonteres, siden prosessen vil være praktisk ubrukelig uten å fjerne dem.

Steg 2

Hjulene og mekanismen må tørkes av smuss. Innsatsene i seg selv er av to typer. Hvis de er sammenleggbare, vil rengjøring ikke være vanskelig, siden de har en avtagbar støvring. Under den er det en slags baller som må tørkes og smøres. Selve ringen kan fjernes uten problemer med kniv eller syl. I ikke-separerbare lagre er "anthers" tette i sporet på buret. Dette kompliserer smøreprosessen. Ved hjelp av en liten kniv må du fjerne en støvtett plate, rengjøre mekanismen og feste den i hjulet slik at den åpne siden ser inn i rullen. Siden den indre overflaten alltid er relativt ren og den vanligvis er beskyttet, vil det ikke bli noen skade på foringen. Det er bedre å skylle med vann tilsett bensin. En slik løsning fjerner smuss og gjenværende ubrukelige oljer perfekt. Skyll grundig og tørk så mye som mulig.

Trinn 3

Av alle typer smøremidler er plast mest egnet for ruller - de har mange fordeler fremfor resten. Spesielt er levetiden og "klemming" fra hjulene mye lenger. Parafin og fast olje vil ikke fungere, siden slike blandinger raskt eroderer og fordamper, som et resultat av at mekanismen slites ut mye raskere. Sykkelsmøremidler fungerer bra, selv om de er betydelig dyrere enn motstykker til ruller.

Anbefalt: