Hva Vil Skje Ved åpningsseremonien Til OL I

Innholdsfortegnelse:

Hva Vil Skje Ved åpningsseremonien Til OL I
Hva Vil Skje Ved åpningsseremonien Til OL I

Video: Hva Vil Skje Ved åpningsseremonien Til OL I

Video: Hva Vil Skje Ved åpningsseremonien Til OL I
Video: НА МЕНЯ НАПАЛА СУЩНОСТЬ/ОДИН В ТЮРЕМНОМ ЗАМКЕ /I WAS ATTACKED BY A CREATURE /ALONE IN A PRISON CASTL 2024, April
Anonim

Det detaljerte manuset til det fortryllende showet, som åpner XXII Olympic Winter Games, vil selvfølgelig forbli en hemmelighet for publikum til selve seremonien. Men noe har allerede blitt kjent for journalister. På våren publiserte sentrale publikasjoner en generell plan for åpningsseremonien til spillene i Sotsji.

Hva vil skje ved åpningsseremonien til OL i 2014
Hva vil skje ved åpningsseremonien til OL i 2014

Hvor vil åpningsseremonien for vinter-OL 2014 finne sted?

Åpningsseremonien til XXII Olympiske vinterleker i Sotsji vil finne sted på Fisht Olympic Stadium. Bare han er i stand til å imøtekomme alle. Når stadion holdes, vil den være helt ferdig, den vil være utstyrt med moderne omkledningsrom, koselige kafeer og mange andre praktiske komplekser.

Hvordan blir åpningsseremonien?

Showet skal foregå på tre scener, og selve seremonien vil bli delt inn i ni scener. Hver av dem karakteriserer visse milepæler som er viktige for russisk historie.

Seremonien begynner med utseendet til en luksuriøs "fugl-tre". Tre hestevogner kommer inn på arenaen. I følge arrangørene skal de fremkalle assosiasjoner med Russland - "troikaen" beskrevet av Nikolai Vasilyevich Gogol i romanen "Dead Souls". Det var han som skrev: “… Er det ikke du, Russland, som en rask, uoppnåelig troika, skynder seg? Veien røyker under deg, broer tordner, alt henger etter og blir igjen. Seeren, som ble rammet av Guds mirakel, stoppet: er det ikke lyn kastet fra himmelen?.. "Samtidig med hestelagene vises symbolet for OL på en av scenene - fem flerfargede ringer.

Etter at mannskapene har passert gjennom hele arenaen, vises det russiske flagget. Det vil flyte i lufta. Så, på en av isetappene, vil forestillingen "Mange mennesker - en nasjon" finne sted. Under forestillingen vises symbolene på de viktigste naturlige attraksjonene i Russland - Chukotka, Baikal-sjøen, Uralfjellene, Hvitehavet osv. På arenaen.

Fremførelsene og forestillingene til den innledende delen vil forberede publikum på det viktigste - utgangen fra olympierne. Grupper av idrettsutøvere, trenere som kommer fra forskjellige land passerer gjennom hele arenaen.

Etter paraden til olympierne vil tiden for hovedshowet komme. Ni kirker vil dukke opp på arenaen, mot hvilke forestillinger vil finne sted. Først et eventyr - om heltene i russiske eventyr. Så den historiske, som forteller om historien til den russiske flåten, hvis konstruksjon ble ledet av keiser Peter I.

Da vil begivenhetene på scenen ta publikum inn i det tjuende århundre. Det vil være lokomotiver, geometriske bygninger, broer, skulpturer. Seremonien avsluttes med utseendet til den olympiske flammen.

Anbefalt: