Resultater Av Nederlandsk Fotballmesterskap 2018-2019

Innholdsfortegnelse:

Det nederlandske fotballmesterskapet er ikke blant de fire beste innenlandske mesterskapene i Europa. Denne turneringen har imidlertid sine egne karakteristiske slående trekk. I elitedivisjonen av det nederlandske mesterskapet spiller klubber med en rik fotballhistorie, hvert år gir dette mesterskapet verden nye unge fotballspillere som blir viktige spillere for verdens store fotball.

Resultater av nederlandsk fotballmesterskap 2018-2019

Det innenlandske mesterskapet i nederlandsk fotballmesterskap er en spennende turnering med mange lovende unge fotballspillere fra hele verden. Takket være dette er kampene til Eredivisie lyse, fotball utført av mange klubber kalles av eksperter "oppriktig", fremmed for pragmatisme.

Vinnere av nederlandsk mesterskap 2018-2019

Det er 18 lag som konkurrerer i det nederlandske elitedivisjonens fotballmesterskap. I løpet av sesongen gjennomfører klubber 34 runder innenfor rammen av det innenlandske mesterskapet. I følge resultatene av konkurransen ble gullmedaljene i 2018-2019-sesongen vunnet av Ajax Amsterdam. Dette legendariske laget klarte å bli forelsket i nøytrale fans fra hele verden. Klubben oppnådde suksess i Champions League, og stoppet på semifinalen. I hjemmemarkedet har Ajax vært en formidabel styrke gjennom hele sesongen. I 34 kamper i turneringen vant Amsterdam-spillerne 28 møter, spilte 2 kamper med uavgjort, tapte på 4 kamper. Dette tillot ham å score 86 poeng, noe som var nok for mesterskapet. For første gang de siste fem årene har en Amsterdam-klubb oppnådd en slik suksess på hjemmemarkedet. Statistikken over mål scoret av "Ajax" er slående (ifølge denne indikatoren er klubben den beste i Europa). Amsterdam-fotballspillere traff rivalens mål 119 ganger.

Andreplassen i nederlandsk mesterskap 2018-2019 ble tatt av de bitre rivalene til Ajax, PSV Eindhoven-fotballspillerne. Einhovenians var bare tre poeng bak mesteren. I 31. runde tapte PSV og Ajax vant. Dette resultatet påvirket den endelige fordelingen av plasseringer på toppen av tabellen betydelig.

Bronsemedaljer i mesterskapet gikk til en annen grandee for nederlandsk fotball - Rotterdam Feyenoord. Teamet falt betydelig bak lederne og fikk 65 poeng.

Fordeling av europacupplasser i henhold til resultatene av Eredivisie-turneringen

Ajax og PSV Eindhoven har tjent retten til å spille neste sesong i UEFA Champions League. Mesterskapets bronsemedaljer, fotballspillerne i Feyenoord, går til gruppespillet i Europa League. Klubbene som tok plass fra fjerde til syvende hadde rett til sluttspill for hovedturneringen i Europa League. Det er gledelig å se avdelingene til Leonid Slutsky blant disse lagene. Hans "Vitesse" tok den siste femteplassen. I tillegg til Vitesse, tok AZ Alkmaar (4. plass), Utrecht (6. plass) og Heracles (7. posisjon) seg til Europa League 2019-2020.

Sesongens tapere

Siste plass i turneringen ble tatt av laget "Breda". På 34 kamper fikk klubben bare 23 poeng. Dette resultatet sikret Bredas nedrykk i nedre divisjon.

Klubber med sekstende og syttende plassering på slutten av turneringen flyr ikke direkte ut av Eredivisie. Disse lagene vil spille overgangskamper med vinnerne i den nedre divisjonen for retten til å forbli i eliten. De som skal spille i sluttspillet inkluderer Excelsior (16.) og De Graafschap (17.).

Mesterskapsscorer

To spillere klarte samtidig å score 28 mål i kampene i nederlandsk mesterskap 2018-2019. Ikke overraskende er målscorene representanter for Ajax og Eindhoven. Snikskytterløpet ble vunnet av Dusan Tadic (Ajax) og Luc de Jong (PSV Eindhoven). De tre beste ble stengt av Heracles-spilleren Adrian Dahlmau med 19 scorede mål.