Hvordan Oppfylle Mesteren Innen Sportsstandard

Innholdsfortegnelse:

Master - høyt kvalifisert i den valgte sporten. Dette er en person som har trent i mange år og viser høye resultater i store konkurranser. Så hvordan får du denne tittelen?

Trinn 1

Velg typen du ønsker å oppnå tittelen som mester i sport. Hvis du er i tvil i lang tid, bør du vurdere muligheten til å praktisere kampsport. Boksing lar for eksempel personer med helt annen genetikk og bakgrunn trene og oppnå resultater. Det er et spesielt opplæringsprogram for dette. Hvis du er mellom 14 og 35 år, kan du godt bli en mester i idretten i denne sporten. Dette er den mest passende aldersgruppen for boksing.

Steg 2

Finn en god sportsklubb og en erfaren trener. Treningsstudioet skal ha alle forutsetninger for trening: pærer, en ring, mye plass, makiwarer, hoppetau, poter og et lite hjørne med jern (simulatorer) for generell fysisk trening. Det er også veldig viktig at du blir opplært av en profesjonell mentor som allerede har utdannet mestere eller kandidater til master i idrett. Dette vil snakke om hans erfaring og ferdigheter.

Trinn 3

Utvikle en plan med mentoren din for å nå målet ditt. Generelt, for å oppnå tittelen mester, må du gi opp mange andre ting i livet. Hvis du er klar for dette, må du tydelig skrive ut en plan for 4-5 år i forveien, slik at ingenting truer et strengt opplæringsregime. Gjør dette med treneren din.

Trinn 4

Tren, trene og trene igjen i henhold til gitt program. Kjør langrenn om morgenen, gjør enten sjokk eller styrketrening på ettermiddagen. Gå 2-3 ganger i året til spesielle treningsleirer. Gi ditt beste hver dag. Alternativt makiwara og pærearbeid med sparring og speil trening. Følg nøye alle instruksjonene fra mentoren din.

Trinn 5

Utfør så ofte som mulig i konkurranser av forskjellige størrelser. For å bli tildelt tittelen Master of Sports, må du oppfylle ett av følgende krav: • 1. eller 2. plass i Russian Cup, hvis 3 kamper ble utkjempet; • 1. eller 2. plass i det russiske mesterskapet, avholdt om vinteren 3 kamper ble utkjempet; • Seier ved det russiske innenriksdepartementets mesterskap, hvis 3 kamper ble utkjempet; • Seier i all-russisk klasse "A" -konkurranser, hvis 3 kamper ble kjempet; • Seier to ganger i All- Russiske turneringer blant juniorer, hvis det ble utkjempet 3 kamper, Russlands mesterskap blant juniorer, hvis det har blitt utkjempet fire kamper. Hvis noe ikke fungerer først, gjør du justeringer i treningsregimet. Forbered deg på nye forestillinger og få ting gjort.