Hvordan Russiske Skiskyttere Utførte Seg I Herrenes Individuelle Løp I Pokljuka

Innholdsfortegnelse:

6. desember så millioner av russere mennenes individuelle løp på verdensmesterskapet i Pokljuka, Slovenia. Hvordan presterte utøverne til det russiske skiskytterlaget? Hvem blant utøverne som deltok i konkurransen, var i stand til å opprettholde roen, utfordre ikke bare motstandere, men også motstå tåken over Pokljuka, sporet ødelagt av ski?

Avstand skiskyttere

Den individuelle konkurransen på 20 kilometer skulle begynne 5. desember. Det skjedde ikke på grunn av den tette tåken i Pokljuka. Starten ble utsatt til neste dag.

Skiskyttere i mål

Totaltabell for menn

Mange skiskyttere forutsa feilvarselet. De trodde at det skulle snø etter løpet, så de bestemte seg for å løpe i 2. gruppe. Martin Fourcade startet som den mest ekstreme deltakeren. Han konkurrerte ikke bare med andre skiskyttere, men også med et skispor som dekket Pokljuka med tåke. Tidsforløpet var ikke høyt. Fourcade fokuserte all sin oppmerksomhet på skyting. Etter å ha truffet alle målene på 3 skyterlinjer hadde han stor sjanse til å vinne. På den siste fasen av løpet ble han 2. og tapte mot den tyske skiskytteren Shemp. Sistnevnte savnet under skyting, og eliminerte dermed muligheten til å vinne gull.

Avstand skiskytter

I fravær hevdet tyskeren Johannes Kühn seieren i herrenes individuelle løp. Martin Fourcade taklet oppgaven. Han gikk ikke glipp av skytebanen, han var 16 sekunder foran Kuehn. Det kunne imidlertid ikke være snakk om seier ennå, fordi tidsforsinkelsen mellom dem avtok. 1000 meter før målgang ble den halvert. Det var tydelig at Martin Fourcade hadde kontroll. Han krysset målstreken, foran tyske Johannes Kühn med 4 sekunder. Med sin seier beviste franskmannen at han med rette betraktes som en eksepsjonell, fremragende idrettsutøver. Johannes Kühn inntok 2. plassering. Bronsemedaljen ble vunnet av en skiskytter fra Østerrike Simon Eder. Tyskeren gjorde ingen feil på skytebanen, men han viste ikke den raskeste tiden. Konkurransen blant menn ble fullført av ukraineren Sergey Semenov (6. plass), representanten for Norge Vetle Christiansen (11. plass). Topp 5-lederne inkluderer den slovenske utøveren Jacob Fak, tyske Simon Schemmp.

Skiskyttere på distanseløp

Hvordan viste skiskyttere fra Russland seg i løpet?

Russiske skiskyttere har vist seg å være ekstremt overbevisende. Våre idrettsutøvere skjøt enten bra på skytebanen, men viste dårlig tid på avstand, eller omvendt. Hvis hastigheten til Alexander Loginov og Dmitry Malyshko ble oppsummert, ville det være mulig å vinne en medalje. Dmitry tok 12. plass, og Alexander, med hastigheten på Fourcade og 3 bommer, havnet på 29. plass. Eliseev Matvey viste seg godt. Han gjorde 2 skuddfeil og ble presset tilbake til 31. posisjon. Dette resultatet tillot ham å ta 20. plass.

Norske Johannes Boe viste seg raskest på distanse. Han overvant løpet som lyn, og ble med 3 straffer nummer 7. Martin Fourcade tapte 1 minutt og 11 sekunder i fart. Franskmannen tok bare 13. plass i tide. Samme resultat ble vist av den russiske skiskytteren Loginov.

Aleksey Slepov viste 20. gang på avstand, men gjorde 6 bommer på skytebanen. Han tok plass først på 7. ti. Latypov sviktet fullstendig det individuelle løpet. Han var sen til start, skjøt dårlig, gikk distansen sakte. Edward tok bare 99. plass.

Unge skiskyttere fra Russland er ennå ikke klare til å erobre pallen. Erfarne idrettsutøvere Loginov og Malyshko trenger å forbedre skytingen først. Å skyte uten feil vil hjelpe skiskyttere å kvalifisere seg for medaljer.